Rugby: CSM Bucureşti a cucerit medaliile de bronz în SuperLiga CEC Bank

CSM Bucureşti a cucerit dramatic medaliile de bronz în SuperLiga CEC Bank la rugby, sâmbătă, după ce a învins-o pe campioana en titre, Timişoara Saracens, cu scorul de 20-19 (6-5), în finala mică, desfăşurată pe Stadionul Municipal din Bârlad.

Tigrii au deschis scorul printr-o lovitură de penalitate transformată de Florin Vlaicu (3-0), bănăţenii au întors rezultatul prin eseul reuşit de Jack Umaga (3-5), dar la pauză a intrat în avantaj tot echipa bucureşteană, după o nouă lovitură de penalizare fructificată de Vlaicu (6-5).

CSMB s-a desprins la 13-5 graţie eseului reuşit de Tangimana Fonovai şi transformat de Vlaicu, dar Saracens a revenit pe tabelă graţie unui eseu de penalizare (13-12) şi a unei încercări semnate de Tevita Manumua, transformată de Luke Samoa (13-19). Finalul a fost dramatic, CSM Bucureşti obţinând victoria în min. 80+5, printr-un eseu de penalizare (20-19). CSM Bucureşti a câştigat pentru a treia oară medaliile de bronz în campionat, după ediţiile din 2015 şi 2017.

Tigrii au cucerit în acest sezon două trofee, Cupa Regelui şi Cupa României, iar Timişoara Saracens încheie sezonul doar pe locul 4. Finala campionatului se va juca tot sâmbătă, la Bârlad, între CSA Steaua Bucureşti şi CSM Ştiinţa Baia Mare (ora 15:30). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel