Ruby, la Chefi la cuțite: ''Nu cred că voi reuși vreodată...''

Ruby, Chefi la cuțite
Ruby, Chefi la cuțite

Pentru Ruby și Robert, finaliștii celui de-al doilea sezon al celui mai dur reality-show, Asia Express continuă la Chefi la cuțite, în sezonul dedicat familiilor. Așa se face că mâine seară, de la 20:00, pe Antena 1, Ruby va intra în bucătărie cu cei mai de încredere aliați ai săi: iubitul Robert, bunica Gherghina și Pici, tour manager-ul său.

În Asia Express ar fi dat orice pentru o porție de cartofi prăjiți, iar, deseori, întreaga ei luptă pentru imunitate nu a fost legată de vreun premiu, ci de gândul că va ajunge la un restaurant unde își va putea comanda acest fel de mâncare. Tocmai din acest motiv, preparatul cu care Ruby se va prezenta în fața chefilor marți seară este unul pe cât se poate de simplu: cartofi prăjiți cu ouă și salată.

La bancul de lucru, Robert și Pici vor face echipă cu bunica vedetei, care va ridica standardul cu un preparat al copilăriei, pe care i-l pregătea nepoatei sale ori de câte ori avea ocazia: "Cu toate că am și părinți, mamaie a fost pentru mine și mamă și tată, pentru că ea m-a crescut și a făcut-o foarte bine. Nu cred că voi reuși vreodată să îi întorc toate lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru mine!", spune Ruby emoționată.

Două generații complet diferite vor lupta împreună pentru a pune în farfurii dish-uri demne de a fi degustate de către chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. În vârstă de 82 de ani, bunica Gherghina va miza pe gustul autentic al preparatelor făcute în casă, în vreme ce generația mai tânără pare că știe secretul spre inimile juraților: "Iar pe plăcinta cu brânză a bunicii adăugăm reducție de anason stelat, cimbrișor și infuzie de sos bechamel", spune Pici amuzat.

Ruby, marți seară, la Chefi la cuțite

Cum se vor descurca cei 4 în competiția celui mai iubit show culinar și care vor fi reacțiile chefilor în momentul în care Ruby, Robert, Pici și bunica vedetei își vor face apariția din spatele ușilor, telespectatorii Antena 1 pot urmări marți seară, de la 20:00, la Chefi la cuțite- într-o nouă ediție de jurizări pe nevăzute, din sezonul dedicat familiilor.

Sezonul special Chefi la cuțite, dedicat familiilor, schimbă structura echipelor. Formate din câte patru membri, familiile vor participa ca grup în cel mai iubit show culinar, dornice să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obține cuțitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Vedete, foști concurenți, juniori pasionați de gătit, sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie, toți își vor încerca norocul în etapa audițiilor. Cele mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei jurați și vor intra în arena culinară Chefi la cuțite, pentru o șansă de a juca marea finală și a obține premiul de 10.000 de Euro.

Vezi și: Chef Scărlătescu: Am avut o surpriză. Nu îmi vine să cred că a luat o asemenea amploare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel