Ruby îşi usucã hainele în mers, în „Asia Express”

Ruby
Ruby

Odată porniţi în cursa „Asia Express”, concurenţii nu mai au timp de nimic. Se trezesc cu noaptea în cap şi pleacă spre destinaţia care le-a fost comunicată, încercând să ajungă acolo cât mai repede şi prin orice mijloc.

Din acest motiv, timpul petrecut în orice casă care îi găzduieşte nu e mai lung de câteva ore. Pentru a avea haine curate, Ruby şi iubitul ei Adrian au găsit o soluţie. „Nu avem cum se ne spălăm hainele altfel, aşa că o facem când ajungem la cazare. Pentru că aici umiditatea e foarte mare, chiar dacă e cald, durează foarte mult pînă se usucă. Aşa am găsit o altă variantă. Le legăm de rucsac şi pe durata cursei, se usucă”, povestesc amuzaţi cei doi.

Un drum presărat cu dificultăți

9 perechi de vedete au pornit în cursa „Asia Express”, pe Drumul Elefantului. Sri Lanka şi India sunt cele două destinaţii care vor pune la grea încercare capacităţile fizice şi psihice ale concurenţilor. Diferenţele culturale, temperaturile ridicate, barierele lingvistice, religioase, toţi aceşti factori vor transforma această experienţă în provocarea vieţii lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel