Roxana Wring, acuzată de colaborare cu Securitatea. CNSAS, solicitare către Curtea de Apel București

Reprezentanții CNSAS au cerut Curții de Apel București să stabilească dacă Roxana Wring a fost colaborator al Securității, fiind depusă în acest sens o solicitare în instanță. Până în prezent, nu a fost stabilit un termen de judecată.

Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) au depus la Curtea de Apel București o solicitare ca instanța să stabilească dacă Roxana Wring a fost colaborator al Securității. Momentan nu a fost stabilit un termen de judecată. După ce va fi stabilit termen de judecată, ulterior magistrații vor decide, pe baza probatoriului, dacă Wring a fost sau nu colaborator al Securității.

USR a transmis, la începutul lunii octombrie, că Roxana Wring nu mai face parte din partid, deoarece statutul nu acceptă foști colaboratori ai Securității. Aceasta și-a dat demisia la solicitarea liderului USR Dan Barna. Totodată, Roxana Wring și-a pierdut și mandatul de consilier general.

Roxana Wring a demisionat, în luna septembrie, de la conducerea USR București. Aceasta a explicat la acel moment, pentru Mediafax, că vrea să își dedice mai mult timp proiectelor Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel