Roxana Ciuhulescu a fost operată: Sunt uşor umflată

Ana Vasilescu / 01 iul 2019 / 11:00
Roxana Ciuhulescu
Descriere foto: Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu a suferit o intervenţie chirurgicală de ajustare a pleopelor. 

Roxana Ciuhulescu spune că a recurs la această operaţie de ajustare a pleoapelor deoarece o deranjau în momentul în care stătea la calculator. Operaţia a dura mai mult de o oră.

"Totuși am și eu o vârstă și se pare că pielea și-a mai pierdut din elasticitate. Nu o fac neapărat în scop estetic, să nu mă înțeleagă nimeni greșit. A început să mă deranjeze când stau la calculator și m-am hotărât să fac această operație. Procedura a durat un pic mai mult de o oră, dar asta din cauza faptului că am avut mari emoții, tremuram ca piftia de emoție.

Sunt ușor umflată, ușor vânătă la ochi, în rest totul este ok, aștept ca vineri să-mi scoată firele. Mi-a fost destul de teamă, căci este vorba de o operație la ochi, mi-a luat cam 3 ani de zile să mă hotărăsc să fac această intervenție, este o intervenție minim invazivă, eram așa de speriată că am vrut să renunț cu o oră și jumătate înainte de intervenție. Cred că a fost cea mai bună treabă pe care puteam să o fac. Singurele restricții pe care le am sunt mâncărurile sărate și acum stau cu o pungă de gheață că m-am trezit cu ochii ușor umflați"a spus Roxana Ciuhulescu, la „Star Matinal".