Urmărește emisiunea live


Rovana Plumb, urmărire penală. Comisia juridică, decizie

Comisia juridică a Camerei Deputaților se va întruni joi, de la 8,30, pentru a discuta despre solicitarea DNA privind începerea urmăririi penale a Rovanei Plumb.

Nicolicea i-a informat, miercuri, pe deputații din comisie în legătură cu decizia Biroului permanent privind acordarea unui termen de opt zile pentru efectuarea anchetei și de trei zile pentru întocmirea raportului.

"Vă informez că nu a existat nicio obiecție cu privire la procedură, astfel că obiecțiile ridicate în ședință s-au dovedit nefundamentate. Termenul este de maxim opt zile. În aceste condiții, termenul poate să fie și mai scurt, raportul nu vine din exterior, este făcut de către colegi și va trebui să fie adoptat după dezbateri. Așa că începând de astăzi, dumneavoastră vă rog să faceți propuneri scrise cu idei de întocmire a raportului. În cadrul unei comisii de anchetă vor fi prezentate și opiniile contrare, nu numai cele din raport și să încercăm să-l terminăm cât mai repede", a spus Nicolicea.

El a adăugat că este de acord cu propunerea deputatului PNL Gabriel Andronache, făcută la ședința precedentă, privind întocmirea raportului în 24 de ore.

"Eu sunt de acord să terminăm în 24 de ore cum a spus colegul nostru, măcar pentru a-i dovedi că făcea niște propuneri în bătaie de joc și așa ceva nu este admisibil în Parlament", a spus Nicolicea.

Biroul permanent al Camerei Deputaților a aprobat, miercuri, ca în termen de 11 zile Comisia juridică să depună raportul în cazul solicitării DNA de urmărire penală a fostului ministru al Mediului Rovana Plumb.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel