Rovana Plumb, respinsă pentru funcția de comisar european. USR, solicitare către ANI

Stelian Ion
Stelian Ion

USR ia în calcul, după respingerea definitivă a candidaturii Rovanei Plumb la funcţia de comisar european, să solicite ANI o situaţie clară referitoare la averile celor care au donat sume importante către partid şi nu le pot justifica, a declarat, luni, liderul deputaţilor partidului, Stelian Ion.

"Este de neînţeles încăpăţânarea cu care PSD-ul a înaintat această propunere şi a stăruit în această propunere, deşi a fost foarte clară poziţia Comisiei Europene. Este o chestiune care nu poate fi trecută cu vederea. Ne gândim să formulăm, din partea parlamentarilor şi a USR, o solicitare către ANI, astfel încât să stabilim clar care este situaţia averilor acestor persoane. Este vorba de cei care au donat sume importante către partid şi nu pot justifica sumele respective, mă refer la cei din PSD", a precizat deputatul USR.

"Aveam propuneri mult mai bune pentru această funcţie"

El a adăugat că această chestiune aruncă umbre de îndoială asupra calităţii politicienilor români şi creează o imagine nefavorabilă tuturor cetăţenilor ţării.

"Chestiunea asta aruncă urme de îndoială asupra calităţii politicienilor din România şi ne creează o imagine nefavorabilă nouă, tuturor. Aveam propuneri mult mai bune pentru această funcţie, din păcate, nu s-a consultat cu nimeni premierul Dăncilă. Oricum, zilele acestui Guvern sunt numărate şi probabil că săptămâna viitoare vom avea un deznodământ pe această chestiune şi pe acest blocaj din Parlament", a susţinut Ion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel