Rovana Plumb, întâlnire cu reprezentanţii socialiştilor şi democraţilor

Rovana Plumb
Rovana Plumb

Ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb a avut o întrevedere, la Bruxelles, cu reprezentanţii Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor, în cadrul căreia au fost prezentate principalele obiective ale Preşedinţiei României a Consiliului UE, deţinută de România pentru 6 luni, informează un comunicat de presă postat vineri pe site-ul Preşedinţiei. 

Ministrul a accentuat la Bruxelles, la o întrevedere cu reprezentanţii Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor, nevoia solidarităţii şi cooperării la nivel european, precum şi importanţa dialogului permanent între toate instituţiile europene pentru găsirea celor mai potrivite soluţii asupra problematicilor din dosarele gestionate de România în calitate de Preşedinţie a Consiliului UE.

Rezutate obținute până în prezent

Rovana Plumb a prezentat totodată rezultatele obţinute până în prezent din perspectiva diverselor dosare legislative negociate cu instituţiile europene, dosare ce vizează în mod direct preocupările şi nevoile tuturor cetăţenilor europeni. Ea a reamintit că, din momentul începerii mandatului Preşedinţiei României a Consiliului UE până în prezent, ţara noastră a încheiat acorduri politice provizorii pentru mai mult de 50 dosare importante. Unele dintre acestea au fost deja aprobate de ambasadorii statelor membre, ceea ce înseamnă că pot intra în etapa finală de semnare şi publicare, pentru a intra în vigoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel