EXCLUSIV  Roşii româneşti în supermarketuri, mentalitate tip CAP. Rădulescu: Se respingea tot lotul

rosii romanesti
rosii romanesti

Adrian Rădulescu, președintele Asociației Fermierilor, a explicat, într-un interviu acordat DC News, cum mentalitatea păguboasă de tip "C.A.P." a scos producătorii români din supermarketuri.

Adrian Rădulescu a explicat care este mentalitatea păguboasă a unor producători români care s-au asociat pentru a livra legume sau fructe în marile magazine şi cum aceasta i-a scos pe aceştia din joc. 

„Au încercat agricultorii să facă înţelegeri cu supermarketurile. Dar voia fiecare să-şi facă chestiunea asta. Dar niciodată nu venea retailul la 30-40 de  kilometri ca să ia o tonă de roşii. El spune aşa: vedeţi cum faceţi, vă asociaţi, iar eu vreau 20 de tone pe zi. Şi vezi că, dacă nu-mi livrezi, te penalizez.

S-au încercat chestiunile astea. În primul rând e mentalitatea fostului CAP care nu a dispărut: când suntem toţi la grămadă, ‘lasă că suntem toţi şi nu se ştie ale cui sunt’, puneau legume mai proaste la fundul lădiţei… La supermarket, când ai venit cu 20 de tone de tomate iar el, prin sondaj, îţi ia 5-10 lădiţe, dacă într-una singură găseşte tomate depreciate, respinge tot lotul. Ţi le trimite acasă şi ce faci cu ele?", a explicat Rădulescu. 

Urmăreşte aici declaraţiile lui Adrian Rădulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel