Rose Marie, actriță, a murit

Doliu
Doliu

Actriţa americană Rose Marie a murit la vârsta de 94 de ani, anunţă CNN. Ea a fost cunoscută pentru apariţiile pe Broadway şi în producţii de televiziune.

Rose Marie a interpretat rolul lui Sally Rogers în serialul "The Dick Van Dyke Show". Artista a avut o carieră prodigioasă, ce s-a întins pe parcursul a 90 de ani. A primit o stea pe bulevardul Hollywood Walk of Fame, în 2001.

Rose Marie Mazzetta s-a născut pe 15 august 1923, la Manhattan, New York, fiind fica actorului Frank Mazzetta, care a ajuns renumit sub numele de Frank Curley și mama poloneză Stella Gluszcak.

La varsta de trei ani, a început sa interpreteze sub numele de "Baby Rose Marie". La cinci ani, a devenit o stea de radio pe NBC și a făcut o serie de filme. Rose Marie a lucrat la un club de noapte și a fost interpret de salon în anii adolescenței, înainte de a deveni un comediant radio.

Conform autobiografiei sale, Hold the Roses, ea a fost ajutată în cariera ei de mulți membri ai crimei organizate, printre care Al Capone și Bugsy Siegel.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel