Rose Laurens a decedat. Cel mai cunoscut hit: ''Africa''

Cântăreaţa Rose Laurens, interpreta hitului din anii '80 ''Africa'', a decedat la 65 de ani.

Cântăreaţa franceză Rose Laurens, interpreta melodiei Africa, un succes muzical al anilor '80, a decedat la 65 de ani, în noaptea de duminică spre luni, după o lungă suferinţă, a precizat pentru AFP partenerul acesteia, Christian Soulié.

V-a făcut să dansaţi cu milioanele pe creaţia sa Africa sau pe Quand tu pars, precum şi zeci de alte titluri. Flacăra lui Rose Laurens s-a stins în urma unei lungi suferinţe cu care s-a luptat şi pe scena Cabaret Sauvage, în 2016, a scris acesta într-un comunicat.

Primul album în 1982

După lansarea mai multor melodii în anii '1970, Rose Laurens, pe numele său adevărat Rose Podwojny,a obţinut un rol în comedia muzicală Les Misérables din 1980. Cântăreaţa îşi lansează primul album în 1982, Déraisonnable, realizat de compozitorul Jean-Pierre Goussaud, care a colaborat, de asemenea, cu Dalida şi Céline Dion.

ROSE LAURENS - AFRICA (VIDEOCLIP)

Pe acest album figurează şi melodia Africa, care s-a vândut în peste un milion de exemplare. Cu câteva săptămâni în urmă, hitul a fost relansat într-o versiune contemporană de către cântăreţul Julien Doré împreună cu Dick Rivers. Rose Laurens a lansat aproximativ zece albume şi a colaborat cu Francis Cabrel, Jean-Jacques Goldman, Yves Duteil şi, recent, cu Pierre Palmade, împreună cu care a semnat ultimul său album, ADN, şi a cântat în 2016 pe scena clubului parizian Cabaret Sauvage.

Cântăreaţa a jucat în 2001 în pelicula L'ombre d'un géant, comedie muzicală de François Valéry.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel