SRS, avertisment: Direcție periculoasă! Iohannis, acuzat de sabotaj

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Într-o intervenție la postul de televiziune România TV, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit despre bugetul național, dar și despre alegerile prezidențiale din acest an. 

”Deci președintele cere sistematic PSD-ului să plece de la guvernare. PNL face același lucru. Ludovic Orban are comportamentul unui viitor prim-ministru și președintele garantează, bine, i-a garantat și lui Predoiu, același lucru, că va fi prim-ministru. Lucrurile se îndreaptă, după opinia mea, într-o direcție periculoasă. Nu avem buget. Președintele sabotează bugetul sistematic, și nu o face întâmplător și cred mizează și pe o eventuală ruptură a PSD-ului cu UDMR, pentru că aici e o întreagă poveste... Cred că așteaptă președintele și PNL și probabil și alți reprezentanți ai opoziției, momentul în care poate fi răsturnat de la putere acest guvern. Problema este ce se întâmplă când preiau ceilalți puterea. Pe mine mă preocupă cel mai înalt grad, nu atât de stilul PSD la guvernare, ci de ce urmează după... va fi un guvern politic sau un guvern de tehnocrați... lucrurile se complică extrem de mult”, a declarat jurnalistul Sorin Roșca Stănescu, în direct la România TV.

Lui Iohannis ”îi stă în gât Cioloș”

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit și despre Dacian Cioloș, un posibil contracandidat al lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale.

”Președintelui îi stă Cioloș în gât. Într-o contracandidatură la alegerile în care dânsul s-a anunțat primul concurent și deocamdată este singurul pe teren. Deci dacă guvernul actual este răsturnat, există și varianta să încerce să scape de Cioloș, să mai facă încă un guvern zero. E adevărat că acest al doilea guvern zero compromite nu numai șansele acelui partid PLUS și USR-ului care s-a aliat cu el, ci și șansele celui care îl desemnează pe viitorul premier, respectiv compromite șansele lui Klaus Iohannis...”, a mai spus Sorin Roșca Stănescu. 

Vezi și: 

Secetă. Anunțul făcut de ministrul Agriculturii

Grefierii au intrat în grevă pe termen nelimitat. Care sunt revendicările

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel