Rondon, CFR Cluj, un venezuelean cu inimă de român: Este important pentru întreaga țară să ne calificăm

Mario Rondon, CFR Cluj, nu se simte eroul partidei cu Rennes, că crede că meritul este al întregii echipe.

Fotbalistul formaţiei CFR Cluj, Mario Rondon, autorul unicului gol al partidei câştigate pe teren propriu cu Rennes în Europa League, a declarat, joi seara, că nu se consideră eroul întâlnirii şi că meritul este al întregii echipe.

"Eu nu sunt eroul acestei partide. Eroul este întreaga echipă şi nu eu pentru că am marcat. Este meritul tuturor în această victorie. Chiar în această dimineaţă am exersat fazele fixe şi mă bucur că am reuşit să câştigăm. Am simţit motivaţia şi munca celui care intră pe parcursului meciului pentru a-şi ajuta echipa. Asta mi-am dorit şi eu, să intru şi să îmi ajut echipa să aibă mai multă forţă în atac", a spus jucătorul venezuelean la postul Digisport.

"Este important nu doar pentru mine, ci pentru club, pentru întreaga ţară să ne calificăm mai departe în Europa League. Mai avem două partide şi vom lupta să ajungem, de ce nu, chiar şi pe primul loc", a adăugat Mario Rondon.

CFR Cluj a învins formaţia franceză Stade Rennes cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, în Grupa E a Europa League la fotbal.

Formaţia condusă de Dan Petrescu ocupă locul 2 în clasamentul grupei, cu 9 puncte, şi mai are nevoie de unul singur pentru a se califica în primăvara europeană, după ce Celtic a învins-o pe Lazio la Roma cu 2-1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel