Ronaldo regretă că nu a jucat la PSG

Dan Carp / 05 feb 2018 / 15:58

Fostul mare fotbalist brazilian Ronaldo a dezvăluit pentru o televiziune franceză că ar fi vrut să joace la Paris Saint-Germain, relatează cotidianul L'Equipe.

Aflat la Paris, mai ales pentru aniversarea compatriotului său Neymar, Ronaldo a revenit asupra carierei sale şi şi-a exprimat regretul că nu a îmbrăcat tricoul lui PSG.

„Sunt nişte echipe la care mi-ar fi plăcut să joc. Una dintre cele mai importante este PSG. Am venit de atâtea ori la Paris, viaţa mea a trecut de atâtea ori prin acest oraş, încât mă simt parizian. N-am avut însă niciodată această şansă, n-am avut niciodată vreo propunere. Am jucat la echipe mari din Europa, dar parcursul meu m-a dus doar în Italia, Spania şi Olanda", a spus Ronaldo.

 

Comparație cu MbappeDublul câştigător al Balonului de Aur s-a comparat cu Kylian Mbappe, atacantul lui PSG. „Are un joc asemănător cu al meu", a spus el.

În 1997, Ronaldo a înscris, din penalty, unicul gol al finalei Cupei Cupelor, câştigată de Barcelona în faţa lui PSG. La Barca a evoluat în acel meci şi internaţionalul român Gică Popescu.

Pentru echipa națională a Braziliei, Ronaldo are 98 de meciuri și 64 de goluri.

 

[citeste si]