Ronaldo: Orice jucător poate valora 100 de milioane, fără să fi făcut nimic

Ronaldo
Ronaldo

Cristiano Ronaldo este nedumerit de creșterea prețurilor fotbaliștilor în Europa, mai ales că unii dintre ei nu au demonstrat mare lucru pe teren.

Cristiano Ronaldo, atacantul-vedetă al echipei italiene de fotbal Juventus Torino, şi-a exprimat părerea în legătură cu inflaţia preţurilor la transferuri, într-un interviu acordat postului portughez de televiziune TVI, citat de cotidianul L'Equipe.

"Cât aş putea eu valora? Este dificil de calculat în fotbalul modern. Cluburile mizează mult pe potenţial, industria fotbalului s-a schimbat. Exceptând cazul lui Joao Felix (vândut pentru 126 milioane euro de la Benfica Lisabona la Atletico Madrid), orice jucător poate astăzi să fie transferat pentru 100 milioane de euro, fără chiar să fi făcut nimic. Sunt mult mai mulţi bani în fotbal", a comentat starul lusitan.

Cristiano Ronaldo consideră, de asemenea, că echipele cheltuiesc mult prea mulţi bani pentru a cumpăra fundaşi şi portari. "Fundaşii centrali şi portarii costă astăzi 70 sau 80 milioane euro. Eu nu sunt de acord, dar asta este lumea în care trăim şi trebuie să o respectăm", a adăugat el.

Atacantul portughez a plecat de la Manchester United la Real Madrid în 2009 pentru 94 milioane euro, un record la vremea respectivă. La rândul său, Juventus a plătit 100 milioane euro pentru a-şi asigura serviciile starului în vara trecută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel