Ronaldinho l-a felicitat pe Lionel Messi pentru Balonul de Aur. Vezi ce altă legendă a Barcelonei i-a mai scris argentinianului

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Numărul 10 al catalanilor a doborât recordul pentru cele mai multe Baloane de Aur câștigate.

Legenda braziliană Ronaldinho l-a felicitat pe căpitanul Barcelonei, Lionel Messi, după ce argentinianul a câștigat pentru a șasea oară Balonul de Aur, conform Daily Post.

Ronaldinho, fostul coechipier al lui Messi pe când era încă adolescent, a folosit pagina sa oficială de Twitter pentru a-l descrie pe argentinian drept „un atlet extraordinar".

Messi a înscris primul gol la echipa mare din pasa lui Ronaldinho

„Acum ai 6, fratele meu, Leo Messi. Felicitări pentru distincția mult meritată, dar, din păcate, nu am putut să fiu cu tine în această seară, în Paris", a transmis Ronaldinho.

„Însă, în sufletul meu există doar afecțiune și respect pentru persoana extraordinară care ești, un adevărat atlet, nu trebuie să vorbești, fiecare meci este show!!!", a exclamat legenda braziliană pe Twitter.

Carles Puyol este sigur că Messi va mai lua un trofeu

Și Carles Puyol a reacționat la recordul doborât de Leo Messi, scriind: „Felicitări, Leo, șase a ajuns deja, dar sunt sigur că vei mai câștigat câteva... Mulțumesc că ne faci să ne bucurăm atât de mult, ești un exemplu de pasiune și iubire pentru fotbal".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel