Ronald Gavril vs David Benavidez, REZULTAT. "Ridică steagul României pe cel mai înalt catarg!"

Ronald Gavril vs David Benavidez. Președintele Federației Române de Box, Vasile Cîtea, i-a transmis un mesaj lui Ronald Gavril înaintea meciului cu David Benavidez pentru titlul mondial WBC. Amintim că Ronald Gavril se va confrunta cu David Benavidez sâmbătă dimineață, la 07:00, ora României.

Ronald Gavril vs David Benavidez. "Ronald, adu Centura în România! Ronald, te știu de foarte mult timp, te-am și arbitrat în perioada ta de început la amatori, am fost cu tine la Campionate Mondiale și Europene. Știu că ești un boxer foarte valoros și că ești plămădit din aluatul acela de oameni care nu renunță la visul lor. Știu că a deveni campion mondial a fost visul tău de mult timp. Ai fost campion mondial de cadeți, e timpul să fii de seniori!

Diseară, la Las Vegas, unde doar marii campioni boxează, ai șansa să îți îndeplinești visul. Eu, Federația Română de Box, toată suflarea boxului românesc vom fi lângă tine. Îl ai și pe antrenorul care te-a descoperit și antrenat, Relu Auraș, acolo lângă tine! Probabil că și Floyd Mayweather, pentru care boxezi, va fi în tribună să te susțină. Ai tot ce îți trebuie să fii campion mondial și să alături numele tău alături de cele ale lui Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute, Adrian Diaconu sau Mihai Nistor.

Casele de pariuri Foto îl dau favorit pe adversarul tău, dar acest lucru în box nu înseamnă nimic. Știm că ai puterea să îl învingi și că te-ai pregătit nebunește pentru acest lucru. Boxează cum știi, fii încrezător în tine și în forțele tale și ridică steagul României pe cel mai înalt catarg. Haide, Ronald! Haide România! Adu centura WBC în România! Și, sper că ring announcer-ul va spune la final cum zic americanii, 'The Thrill' is the new world champion", a transmis Vasile Cîtea.

[citeste si]

Ronald Gavril vs David Benavidez. Ronald Gavril are 18 victorii și o înfrângere la profesioniști. David Benavidez are 18 victorii și nicio înfrângere.

Ronald Gavril vs David Benavidez. Amintim că rezultatul meciului dintre Ronald Gavril și David Benavidez îl vom afla sâmbătă dimineață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel