Ronald Gavril, reacție după înfrângerea cu Benavidez: Ce pot să mai spun?

Boxerul român Ronald Gavril a declarat că americanul David Benavidez a fost mai bun decât el în meciul desfăşurat sâmbătă noaptea la Las Vegas şi în care pugilistul de origine mexicană şi-a apărat cu succes titlul de campion mondial WBC la categoria supermijlocie. 

"A încercat să mă bată. A fost un meci bun. A fost mai bun în noaptea asta. Ce pot să mai spun? Mă întorc în sală, muncesc şi încerc să revin mai puternic", a declarat Gavril, citat de ESPN. 

"Ştiam că va fi agresiv. Nu ştie decât un lucru, să pună presiune. Am folosit acest lucru în avantajul meu - jab, l-am lovit tot timpul şi când am văzut o breşă am profitat. Nu l-am făcut KO, e un adversar dur. Am centura de campion la brâu şi priviţi faţa lui", a declarat, la rândul său, Benavidez. 

Benavidez (20 victorii, 17 KO) a câştigat 400.000 de dolari pentru acest meci, în timp ce Gavril s-a ales cu 125.000 de dolari. 

Boxerul român Ronald Gavril a fost învins la puncte de americanul David Benavidez în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, sâmbătă seara, într-o gală desfăşurată la Mandalay Bay Events Center din Las Vegas. 

[citeste si]

Benavidez, care l-a învins la puncte (decizie split) pe Gavril şi în primul lor meci pentru titlul mondial, în septembrie, a primit decizia în unanimitate, cu 119-109, 120-108 şi 120-108, la capătul unei confruntări pe care a dominat-o de la un capăt la altul. 

Meciul de sâmbătă a fost o revanşă a duelului din luna septembrie, când Ronald Gavril (31 ani) a fost învins la puncte de David Benavidez (21 ani), tot la Las Vegas. Benavidez (20 ani în acel moment) a fost văzut învingător de doi arbitri-judecători, cu 116-111 şi 117-111, în timp ce Gavril (care l-a trimis la podea pe american în ultima rundă) a fost creditat ca învingător de altul, cu 116-111. 

În septembrie, David Benavidez a devenit cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria supermijlocie, dar şi cel mai tânăr campion mondial la zi, indiferent de categorie. 

Ronald Gavril a ratat o nouă şansă de a deveni al cincilea boxer român campion mondial la profesionişti, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel