RONALD GAVRIL - DAVID BENAVIDEZ revanșă Las Vegas 2018. Când are loc

Scutaru Cristina / 21 dec 2017 / 08:16

Ronald Gavril urcă în ring pe data de 17 februarie 2018, în Las Vegas, și se va duela cu americanul David Benavidez.

Sportivul român poate să-și ia revanșa după ce, la începutul lunii septembrie, a fost învins la puncte de David Benavidez, în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, într-o gală desfășurată la Las Vegas.

David Benavidez a fost văzut învingător de doi arbitri-judecători, cu 116-111 și 117-111, în timp ce Ronald Gavril a fost creditat ca învingător de altul, cu 116-111.

[citeste si]

Băcăuanul, despre care rareori se vorbește în România, deși în America este pe buzele tuturor, în meciul cu David Benavidez a boxat cu niște mănuși care aveau imprimat pe ele tricolorul. Și le-a comandat special pentru această întâlnire. Ronald Gavril merită toată aprecierea și pentru că a ajuns unde a ajuns doar pe talentul și munca lui, fără niciun ajutor din partea României. Cât costă acele mănuși? Cam 500 de dolari. Acest detaliu a trecut neobservat de către cei mai mulți români.

Ronald Gavril a suferit a doua sa înfrângere la profesioniști, având 18 victorii (14 KO) și a ratat șansa de a deveni al cincilea boxer român campion mondial la profesioniști, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute și Adrian Diaconu.

[citeste si]

Pugilistul băcăuan face parte din echipa celebrului Floyd Mayweather.