Rona Hartner, mărturisiri după operație: Cum a descoperit cancerul. Aviz către oameni: Nu luați când vă e rău

Rona Hartner
Rona Hartner

După ce a suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea unei tumori de pe colon, Rona Hartner a povestit cum a descoperit boala și ce urmează să facă în continuare, având în vedere că așteaptă rezultatul unei analize mai complexe.

Într-un an și jumătate mi-am dat seama că nu reușesc să mai urc panta. Am crezut că având mai multe emisiuni obositoare, stresante, care m-au consumat psihic, am crezut că am făcut o cădere psihică, am dat vina pe chestia asta. Slăbisem foarte mult în 2017, după Ferma vedetelor și atunci am crezut că asta e, am clacat, m-am băgat în niște chestii mult prea grele pentru puterile mele și am clacat. Dar nu am stat cu mâinile-n sân. M-am dus și am făcut foarte multe investigații, tiroidă, toate analizele generale, scannere, diferite chestii. De fiecare dată rezultatele îmi ieșeau foarte bine, doar că din 2017 fierul nu mai urca la mine, a povestit Rona Hartner pentru mamicamondena.ro.

Cancer, faza a II-a, vizibilă

Într-un final, artista a fost depistată, din întâmplare, cu cancer, faza a II-a, vizibilă.

A fost o întâmplare că s-a descoperit...'(...) Dacă cumva peste o lună când iese exact caracterul tumorii, este o analiză mai complexă, mai mult decât biopsia, atunci se va știi exact dacă am nevoie de altă intervenție, dacă e genul de tumoare care se mai poate înmulți sau dacă a fost o problemă locală datorată stresului… În orice caz, ceea ce este clar este că Dumnezeu a vrut să îmi arate această boală perversă, tăcută. 

Boala asta este tratabilă, nu luați atunci când vă simțiți rău sau sunteți obosiți vitamine, dacă luăm vitamine hrănim boala. Eu nu am luat nimic, calciu, vitamina C, suplimente alimentare, nu luăm nimic ciudat, de nu mai prinde anestezia, a adăugat Rona Hartner.

Vezi și: Rona Hartner: "Am presimţit că am cancer"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel