Romica Jurca, mesaj pentru Busu: Un lucru este cert

Florin Busuioc
Florin Busuioc

Romica Jurca i-a transmis un mesaj lui Florin Busuioc, iubitul prezentator meteo de la Pro Tv.

Romica Jurca i-a transmis un mesaj colegului ei de la televiziunea concurentă, Florin Bususuioc, revenit în lumina reflectoarelor după ce ce a suferit o operație extrem de complicată.

"Un lucru este cert, că publicul telespectator ne simptizeză cam la fel pe amândoi. Deși suntem de specialități diferite, el este omologul meu în prezentare meteo de la Pro TV și îi doresc sănătate beton, putere de muncă și fie ca mulți ani de aici încolo să ne facem concurență!

Chiar dacă nu ne-am cunoscut, suntem colegi de prezentare. De multe ori am văzut că în situații din aceastea foarte dificile, medicii sunt destul de rezervați, problemele pe care le-a avut Florin Busuioc, din câte am aflat și eu din presă, au fost unele extrem de serioase. Contează foarte mult și dacă a zile și câte ai. Eu l-am perceput pe Florin Busuioc ca un om puternic", a declarat Romica Jurca.

Citește și: Eugeniu Iordăchescu a murit

”Mi-a fost dor de toată lumea”

Florin Busuioc a suferit un infarct în culisele unei scene de teatru din Craiova. A lipsit o vreme, dar a revenit în forță spre încântarea fanilor care se întrebau cum se simte îndrăgitul prezentator meteo și dacă va mai reveni la prezentarea prognozei meteo. 

După ce a fost prezentat de Oana Andoni, Florin Busuioc a spus: ”La mulţi ani! Multumesc pentru primirea asta foarte frumoasă. Mi-a fost dor de toată lumea. Am venit cu veşti proaste. Am venit cu frig”, potrivit stiridiaspora.ro. 

Citește și: Arhiepiscopul Teodosie, la un pas să cadă de pe cisternă. FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel