Românul care a SPERIAT Italia. Imaginile care te vor ÎNGROZI

Un român a bătut cu bestialitate un bătrân în Milano pentru a-l jefui. Imaginile fac deja înconjurul Italiei. 

Agresiunea a avut loc în Milano, acolo unde un bătrân a fost jefuit în fața ușii casei sale. Atacantul, un român de 29 de ani, Chestor Caldararu, l-a lovit puternic, iar bătrânul a căzut inconștient la pământ. Victima este spitalizată la terapie intensivă, în comă. Stra sa  gravă, dar staționară, relatează www.stiridiaspora.ro, care publică și imaginile cu lovitura dată de român. 

Pe imaginile surprnse de camerele de supraveghere ale clădirii se poate vedea cum bătrânul merge spre casă cu o pungă de alimente și dintr-o dată apare un străin care îl aștepta ascuns. Bătrânul a fot lovit violent înainte de a fi jefuit și abandonat agonizând pe trotuar.

Atacul a avut loc vineri dimineață, dar poliția a fost avertizată abia sâmbătă, deoarece inițial se părea că bătrânul a căzut din cauza unei boli. Imaginile camerelor de supraveghere ecuperate de anchetatori, nu au lăsat nici o îndoială asupra a ceea ce s-a întâmplat.

Românul, identificat RAPID 

Datorită imaginilor, poliția a reușit să identifice suspectul, un român de 29 de ani, care are mai multe antecedente pentru vătămare corporală  și jaf. Semnul distinctiv a fost un  tatuaj pe braț. Oamenii legii l-au prins în noaptea de sâmbătă spre duminică în apartamentul său din zona Villa San Giovanni, unde locuiește împreună cu soția și copiii săi, nu departe de locul agresiunii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel