Românii spărgătorii de bănci din Austria şi-au aflat sentinţele

Doi români acuzați că au spart bănci în Austria și i-au încuiat pe angajați în seif și-au primit sentința. Ei au primit pedepse de 5, respectiv 15 ani de închisoare pentru faptele comise. Cei doi români, de 45 și 47 de ani, au fost acuzați că au provocat o pagubă de peste 250 de mii de Euro în jafurile comise.

Românul de 45 de ani a fost implicat într-o spargere în decembrie 2015 la o bancă din districtul Baden, când a fost ajutat de un șofer sârb. Atunci a furat 190 de mii de Euro.

În noiembrie 2018, același român a atacat o bancă tot din Baden, fiind ajutat acum de românul de 47 de ani, care a avut rolul de șofer și l-a ajutat să fugă. Paguba provocată a fost de 66 de mii de Euro, spune ziarul austriac Heute. Amândoi au fost arestați în Ungaria și predați poliției austriece, iar acum au fost aduși în fața justiției.

Principalul acuzat, românul de 45 de ani, comitea jafurile înarmat și avea obiceiul ca să-i încuie pe angajații băncii în seif. El e responsabil și pentru o altă spargere la o bancă austriacă, în aprilie 2015, care a eșuat însă, pentru că a pornit alarma.

Românul de 45 de ani a primit o pedeapsă de 15 ani de închisoare, iar celălalt 5 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel