EXCLUSIV  Românii, privaţi de anumite spectacolele. Simona Popescu: Noi nu facem aşa ceva

Simona Popescu
Simona Popescu

Publicul din România este văduvit de un gen de spectacole atât de apreciat în marile oraşe ale lumii dintr-un motiv explicat de actriţa Simona Popescu, într-un interviu acordat DC News.

Invitată la interviurile DC News, actriţa Simona Popescu a explicat care este, în opinia sa, motivul pentru care publicul din Bucureşti şi, în general, din România, este văduvit de spectacole de cabaret, de music-hall, reprezentaţii atât de apreciate în marile oraşe ale lumii.

"În ceea ce priveşte lipsa spectacolelor de cabaret, ştiu că există chiar la Teatrelli un spectacol făcut de Răzvan Mazilu, nu l-am văzut şi nu ştiu dacă se mai joacă. În privinţa aceasta cred că nu avem şcoală pentru aşa ceva. La noi abia acum se desţeleneşte acest stil muzical. Noi nu am făcut muzică serios în şcoală, dans nici atât, ce să mai vorbim de musical care le îmbină pe amândouă şi care este foarte greu şi se face cu foarte multă pregătire. […] Nu avem o şcoală care să pregătească tinerii actori pentru music-hall-uri, e un stil total aparte care cere pregătire specială, după părerea mea", a declarat Simona Popescu la DC News.

În ceea ce priveşte spectacolele făcute în aer liber, aşa cum se întâmplă, de exemplu, în Central Park din New York, un alt motiv pentru care nu se fac astfel de spectacole la noi e lipsa sunetiştilor, a specialiştilor în sonorizare, apreciază actriţa Simona Popescu.

Urmăreşte declaraţiile actriţei Simona Popescu aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel