Românii, păcăliți de eticheta alimentelor. Mencinicopschi rupe tăcerea: Am văzut eu

TVA redus la alimente din 2013
TVA redus la alimente din 2013

Gheorghe Mencinicopschi a dezvăluit noua strategie care prin care se ascund adevăratele ingrediente ale produselor alimentare de pe etichetă.

Gheorghe Mencinicopschi a explicat că acum există o nouă găselniță a producătorilor de diverse produse alimentare de a nu scrie ingredientele pe etichete. Profesorul susține că și patiseriile au o problemă de legalitate dacă nu sunt specificate ingredientele fiecărui produs care este scos la vânzare.

Citește și: Cinci ponturi pentru reducerea facturilor la utilități

"Niciodată nu cumpăr astfel de produse"

"Foarte multe produse de patiserie, cipsuri conțin grăsimi hidrogenate și este bine să le evitați. Dacă nu au o etichetă (n.r. la patiserie) atunci înseamnă că se încalcă o lege. Oricine este obligat să pună o etichetă și neapărat trebuie să aibă compoziția undeva afișată. Dar am văzut eu acum niște chestiuni care eludează legea. Am văzut că scrie: pâninea conține gluten, nu știu ce, dar nu spun și ingredientele și niciodată nu cumpăr astfel de produse unde nu văd cu adevărat ingredientele. Și, atenție, când citim eticheta cu ingredientele, primul este și cel mai mult cantitativ. Dar văd acum etichete care nu mai scriu corect ingredientele", a declarat Gheorghe Mencinicopschi la emisiunea "Voi cu Voicu" de la Antena 3.

Citește și: Legea bugetului, în dezbatere. Bulai a anunțat data

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel