"Românii au talent" revine. Noutatea sezonului. Au făcut anunțul!

FOTO: Facebook / Românii au Talent
FOTO: Facebook / Românii au Talent

Emisiunea "Românii au talent" revine. Iată când va începe, cine este în juriu și care este noutatea sezonului.

Sezonul cu numărul 10 al emisiunii "Românii au talent" revine pe micile ecrane. Prima ediție va fi difuzată vineri, 28 februarie 2020, începând cu ora 20:30.

Așa cum ne-au obișnuit, Smiley și Pavel Bartoș vor prezenta unul dintre cele mai iubite show-uri de talente, iar juriul va fi format din Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre și Florin Călinescu. 

Noutatea în noul sezon

Noul sezon vine și cu o surpriză, astfel încât fiecare jurat va avea voie să apese butonul auriu de două ori și să-i trimită astfel de cei mai talentați concurenți, direct în semifinală. 

Regula se aplică și pentru Smiley și Pavel Bartoș. 

Iată ce spun jurații despre noul sezon

"Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show", a declarat Andra pentru paginademedia.ro.

"Pentru mine, personal, 10 perfect este ceva ce nu am avut niciodată, dar sper din toată inima ca acest sezon să primească nota 10. Orice concurent care vine la această emisiune este un câștigător și așteptarea mea este ca publicul să aprecieze toți concurenții!", a spus și Florin Călinescu.

"Poate cel mai bun de până acum"

"Mă aștept să avem unul dintre cele mai bune sezoane, poate cel mai bun de până acum. În toți acești ani am acumulat foarte multă experință. Talentele nu ne aparțin, dar noi vom încerca să le punem cât mai bine în pagină. De la masa juraților le vom judeca în primul rând cu inima", a mărturisit Andi Moisescu.

"Sunt bucuros că începem un nou sezon, sezonul cu numărul 10, cifră rotundă. În acest sezon aniversar avem parte și de schimbări majore. Mie mi-a fost greu să dau un golden buzz, sunt curios cum mă voi descurca cu două! Este important să las lucrurile să se întâmple și să reacționez cât mai firesc în funcție de momentele care apar pe scenă. Abia aștept să mă bucur de spectacol", a mărturisit Mihai Petre, pentru aceeași sursă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel