ROMÂNII AU TALENT. Copiii nevăzători au luminat scena cu muzica lor. Propunerea Andrei

Copiii nevăzători de la Dream Drums Druum au luminat scena prin muzica lor la "Românii au talent", vineri seară. 

"Eu mă declar fana voastră și, pentru că eu cred foarte mult în ceea ce faceți, cred că e o terapie, dacă mă accepați, vin la o repetiție a voastră", le-a spus Andra.  "Pentru voi, dragi copii, care trăiți între lumini și umbre, mă rog bunului nostru Iisus, în Vinerea Mare, să ne lumineze și să vă lumineze calea", le-a spus Florin Călinescu.  "E important în viață ceea ce ne-ați învățat voi în seara aceasta, că este cel mai important să simțiți", a spus Andi Moisescu. "Am simțit așa o bucurie de la copiii ăștia frumoși, așa o pasiune de la profesorul lor, mă bucur că au venit și mai pregătiți si cu o sensibilitate care să ne lumineze pe toți", a spus Mihaela Rădulescu. 

Copiii de la Dreams Drums Druum se inspiră din natură în muzica pe care au adus-o pe scena "Românii au talent". Dacă vreți să-i susțineți mai departe, puteți să-i votați prin sms la numărul de telefon 1200. Votați după start vot 05 la numărul 1200! 

Copiii sunt elevi ai Școlii Gimnaziale Speciale pentru Copii cu Deficiențe de Vedere din București. Jean Baptiste a înființat grupul în luna august 2015. Muzica/percuția este pentru ei o terapie, care îi ajută să recâștige încrederea în propriile forțe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel