ROMANII AU TALENT: Cine sunt primii finaliști

ROMÂNII AU TALENT. Pavel și Smiley au apăsat, în premieră, Super Golden Buzz-ul, butonul auriu care a trimis-o pe Laura Bretan direct în finala de la Românii au talent.

In urma voturilor publicului, primii trei concurenti care merg in marea finala de la "Romanii au Talent" sunt:

Locul 1: Cristian Zlatan

Locul 2: Mara Prună

Juriul a avut si el o misiune grea, fiind desemnat sa il aleaga pe cel de-al treilea finalist al serii. Pelocurile 3 si 4, in preferintele publicului, s-au clasat Andrei Surdu si Cris&Lori.

Andi Moisescu: "As vrea sa spun un lucru pentru ambii: nu e vorba despre cine pleaca, ci despre cine merge mai departe. Eu sunt consecvent, iar alegerea mea este Andrei".

Mihaela Radulescu: "Sigur ca v-as lua pe amandoi, dar ma gandesc la ce cred eu ca face mai mult spectacol (...). Am o admiratie pentru Andrei, dar ii aleg pe ei."

Decizia a fost grea, insa dupa lungi deliberari hotararea a fost luata:

Locul 3: Andrei Surdu

FINALA ROMÂNII AU TALENT. Pentru prima data la Romanii au talent, cei doi si-au ales momentul preferat din preselectii si au decis ca Laura Bretan sa ajunga in marea finala, alaturi de ceilalti 15 concurenti care vor fi alesi prin votul publicului si de cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu. Laura Bretan este în prezent favorită la marele premiu de 120.000 după ce a ridicat sala în picioare, iar cei patru juraţi s-au dus pe scenă să o felicite.

[citeste si]

Laura Bretan este de origine romana, insa s-a nascut in Statele Unite ale Americii. Are 13 ani si locuieste in Chicago.

Vezi AICI interpretarea din preselecție

Canta de la patru ani, indrumata de profesorul de muzica roman, stabilit in Chicago, Cristian Dumetrana, este cantareata de opera, dar interpreteaza in spectacole si alte genuri, precum pop, soul sau chiar jazz. Talentul sau a starnit interes si in presa de peste ocean, tanara aparand in reportaje difuzate de ABC si CBS. Laura a fost nominalizata la Chicago Music Awards la categoria Cel mai bun artist sub varsta de 15 ani, a castigat concursurile Super Top Dog pentru copii sub 14 ani, Stars of Tomorrow, Amateur Night si New York City's Apollo Theater. Mai mult, a cantat in duet si cu tenorul John McDermott

Laura Bretan pe scena Ateneului Român

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel