„Românii au talent” - Alin Buruiană, moment wow! Publicul, în picioare

Alin Buruiană
Alin Buruiană

În cea de-a treia ediție din sezonul 9 a emisiunii ”Românii au talent”, Alin Buruiană a ridicat juriul și publicul în picioare cu momentul său senzațional.

Românii au talent, 22 februarie 2019. Vineri seară, printre momentele care au impresionat la „Românii au talent" s-a numărat și cel al lui Alin Buruiană. A impresionat prezentatorii, jurații și publicul prin vocea sa. Nimeni nu se aștepta la o asemenea prestație artistică.

Românii au talent, 22 februarie 2019. Alin Buruiană, în vârstă de 23 de ani, student, este originar din Arad. Înfățișarea sa de rocker i-a păcălit pe Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, aceștia fiind extrem de surprinși în momentul în care a început să cânte operă.

Românii au talent, 22 februarie 2019. „Tot timpul mi-au plăcut provocările și cred că acesta este un lucru care mă îndeamnă să particip la acest show. Totodată, este un bun prilej de a mă autodepăși. Dacă aș câștiga, o parte din bani i-aș dona unor asociații ce se ocupă de sprijinirea tinerelor talente, iar cealaltă parte as folosi-o investind în concursuri, audiții care să mă ajute în parcursul devenirii mele artistice. Îmi doresc să devin un artist complex", spune contratenorul care a ridicat juriul în picioare la „Românii au talent”.

Românii au talent, 22 februarie 2019. Acesta a părăsit scena cu patru de „da”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel