"Românii au talent", 27 Aprilie 2018. Vot FINAL SEMIFINALIŞTI. Prima Gală LIVE

Prima Gală Live la Românii au Talent 2018, vineri 27 Aprilie. În urma votului, emisiunea "Românii au talent" şi-a desemnat în această seară primii semifinalişti.

S-a încheiat votul pentru alegerea semifinaliştilor ediţiei a 8-a "ROMÂNII AU TALENT".

În urma votului telespectatorilor, atât prin SMS, cât şi online, au fost aleşi următorii doi concurenţi:

- Cesima Nechifor - votată direct de public

Cesima Nechifor

Urmează anunţarea celui de-al doilea nume, decis de juriu. Se alege între Andreea Ghiţiu şi Sergiu Hudrea.

Juriul a decis: Sergiu Hudrea

Sergiu hudrea

Propunerea pentru premiul de originalitate, care va fi acordat în marea finală, în valoare de 10.000 de euro: Roxana Zorzolan


GALA LIVE "ROMÂNII AU TALENT"

Gala de vineri 27 Aprilie a început cu un excelent moment de patinaj pe rotile, care a facut-o pe Andra să declare că i-a apărut iar "pielea de găină". Elina Şavga a dansat excelent şi a cucerit juriul.

La fel s-a întâmplat şi cu interpretul Mistah White care a cântat în 22 de limbi.
"Mi se pare puţin luat. Eşti din filmul nostru. Eşti ciudatul grupului." a spus Mihaela Rădulescu, în timpul primei Gale Live.

"Asemenea contorsiuni nu am văzut nici la cursul leu euro" a exclamat şi Andi Moisescu, care a completat "Să nu te prindă Sărbătoarea Lalelelor de la Piteşti că nu scapi" atunci când a dansat un băiat de 13 ani, Gabriel Vizitiu.

A urmat Andreea Ghiţiu, o tânără care a cântat muzică populară şi care a impresionat-o, la rândul ei, pe Andra care a  anunţat că va face un concert de muzică populară în septembrie unde o va invita şi pe ea, iar Andi Moisescu  crede că "ar trebui ocrotit prin lege un astfel de talent".

Mirela Louis a fost concurenta care la preselecţii l-a făcut pe Florin Călinescu să "rămână cu gura căscată timp de 2 minute şi jumătate". "Îngerii pot fi prinşi cu năvodul" a spus el.

Bianca Mihai, de 17 ani, a venit cu un moment muzical "cântat cu lejeritate" după cum a spus Andra, iar Mihaela Rădulescu a sesizat că are ochii Ancăi Parghel. "Nu-mi dau seama cum se petrece în căpşoru tău procesul matematicii şi nu pricep deloc legătura. Ar fi mişto să cânţi prin Sillicon Valley cu câteva milioane în buzunar." a spus Florin Călinescu, referitor la faptul că este elevă la Colegiului Haşdeu, la profilul mate-info.

Apoi, un excelent moment la chitară clasică l-a oferit Sergiu Hudrea, de 21 de ani, iar Andi Moisescu a întrebat "dacă misiunea noastră se ridică la nivelul talentului său", iar Andra a zis că "l-ar lua să-i cânte în sufragerie".

Roxana Zorzolan a încercat să impresioneze juriul şi telespectatorii la fel ca în audiţii, însă Florin Călinescu i-a atras atenţia că nu a mai stârnit aceeaşi emoţie pentru că ceea ce face ea este unic şi este foarte greu: "Nu faci produse de serie. Trebuie să-ţi găseşti publicul tău." "Spoken words dus în muzică" a remarcat Andi Moisescu.

Liviu Săndulache, din Piatra Neamţ, a executat o pictură uriaşă numai cu mâinile. "Aici n-a fost pictură. A fost un moment artistic care m-a dărâmat, pur şi simplu. Aproape că redefineşti magia", a spus imediat Andi Moisescu.

Tânăra ploieşteancă Cesima Nechifor, o elevă de 17 ani, beneficiara unui Golden Buzz, a avut o nouă apariţie excelentă, dansul ei impresionând-o în special pe Mihaela Rădulescu. "Îi iubesc de 10 ori mai tare pe Pavel şi pe Smiley cei care au apăsat butonul Golden. Ce faci tu aicea nu mai e de mult dans. Te duce în zone în care poţi să faci seducţie în masă. Te ador!" a spus Mihaela."

[citeste si]

Voturile "ROMÂNII AU TALENT" vor putea fi acordate pe durata emisiunii la numerele afișate pe ecran sau online pe pagina de Facebook a emisiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel