ROMÂNII AU TALENT 2017: Lorelai Moșneguțu, GOLDEN BUZZ. Mihaela Rădulescu: Mi s-au înmuiat genunchii-VIDEO

ROMÂNII AU TALENT 2017. Lorelai Moșneguțu are mâini de aur, deși nu are mâini. A venit la Românii au talent 2017 să cânte vocal și la pian. La pian cântă cu degetele de la picioare. Și o face dumnezeiește!

ROMÂNII AU TALENT 2017. Lorelai Moșneguțu a venit însoțită de mama Vio, cea care a luat-o în plasament de când femeia care i-a dat viață a abandonat-o.

VEZI ȘI: ROMÂNII AU TALENT 2017, 10 martie. GOLDEN BUZZ pentru un moment de neimaginat. Andra, în stare de șoc

ROMÂNII AU TALENT 2017. Când Lorelai Moșneguțu a început să cânte, părea din altă lume. Jurații au fost surprinși cu lacrimi în ochi, fiind vrăjiți de momentul artistic. Sala a aplaudat-o frenetic, iar Mihaela Rădulescu a apăsat Golben Buzz și a trimis-o direct în finală, acolo unde își merită cu prisosință locul.

ROMÂNII AU TALENT 2017. Apoi a venit pe scenă, s-a așezat în genunchi și a îmbrățișat-o pe Lorelai Moșneguțu. Fetița a părăsit scena în timp ce oamenii din public îi scandau numele.

ROMÂNII AU TALENT 2017. "E peste puterea mea, dar în același timp e marea bucurie de a constata ce pot face oamenii. Nu am ce să zic", a spus Andi Moisescu. "Sunt în stare de șoc, serios!", a zis Andra.

ROMÂNII AU TALENT 2017. "Cred că momentul în care mi s-au înmuiat genunchii a fost când am văzut-o că plânge și nu avea cum să-și șteargă lacrimile. Și când am dat să o îmbrățișez, mi-am dat seama că ea nu mă poate îmbrățișa pe mine", a zis Mihaela Rădulescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel