ROMÂNII AU TALENT, 2 martie 2018. Florin Călinescu, copleșit: Am o teamă continuă - VIDEO

Foto Facebook / Românii au talent
Foto Facebook / Românii au talent

ROMÂNII AU TALENT, 2 martie 2018. Vineri, de la ora 20.30, Marea Unire a Talentului continuă în cea de-a treia ediție Românii au talent.

ROMÂNII AU TALENT, 2 martie 2018. Vineri, telespectatorii vor putea urmări un moment extrem de emoționant, vor simți legătura incredibilă dintre o mamă și fetița ei, care le topește sufletele juraților, dar mai ales pe cel al lui Forin Călinescu. "În general, sunt rezistent și pot să domin. Am văzut multe, am trăit multe. Am întotdeauna o teamă, o teamă continuă, de când fac această meserie, de momentele pe care nu pot să...", va spune Florin Călinescu, copleșit de emoții.

ROMÂNII AU TALENT, 2 martie 2018. Amintim că, în ediția difuzată vinerea trecută, Roxana Zorzolan, în vârstă de 20 de ani, a primit aplauze frenetice. Roxana, născută într-un sat din județul Argeș, este o fire creativă. După cum chiar ea a spus, cântă, desenează și scrie. Vineri seară, legată la ochi, a emoționat oamenii, având unul dintre cele mai sensibile momente din emisiune.

VEZI ȘI Roxana Zorzolan, legată la ochi, moment incredibil - VIDEO

ROMÂNII AU TALENT, 2 martie 2018. În fiecare vineri seară, de la 20:30, telespectatorii vor urmări emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș. Show-ul sărbătorește Marea Unire a Talentului și aduce pe aceeași scenă români deosebiți, extrem de carismatici și cu talente în domenii din ce în ce mai diverse.

[citeste si]

În prima ediție a emisiunii, cei patru jurați au dansat împreună cu publicul, iar Smiley și Pavel au analizat cu foarte mare atenție momentul artistic prezentat cu bucurie de aceștia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel