ROMÂNIA- SUEDIA, Cosmin Contra, REVOLTAT: Mă deranjează că nu sunt obiectivi

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Cosmin Contra, a declarat că este deranjat de lipsa de obiectivitate vizavi de ceea ce reprezintă fotbalul românesc în momentul de faţă.

"În România nu mă mai deranjează nimic de foarte mult timp. M-am obişnuit cu ceea ce înseamnă România. Mă deranjează că nu sunt obiectivi vizavi de ceea ce reprezintă fotbalul românesc în momentul de faţă. Şi mie mi-ar plăcea să am 11 sau 20 de jucători care să îmi câştige fiecare meci cu 3-0 la pauză, să facem spectacol, mie îmi place să joc un fotbal de spectacol. Mi-ar plăcea să am jucători cu aceste calităţi. Am altfel de jucători, cu alte calităţi care au schimbat atitudinea la echipa naţională. Avem ceva rezultate de când sunt eu la naţională şi suntem pe un drum bun. Atunci, lăsaţi-ne să încercăm să calificăm această echipă la Campionatul European", a spus Contra într-o conferinţă de presă premergătoare amicalului de marţi cu Suedia care se va juca pe stadionul din Craiova. 

Primul 11 din meciul cu Suedia

Acesta a mai spus că la echipa naţională toate meciurile sunt grele, iar pentru amicalul cu Suedia va încerca să alinieze cel mai în formă "11" care crede că există la ora actuală, "indiferent de nume, vârstă, unde joacă, cum joacă", precizând că la el vor evolua întotdeauna jucătorii pe care îi consideră că sunt cei mai în formă şi care pot să câştige fiecare meci în parte, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel