România - Spania : Nicolae Stanciu recunoaște că am jucat prea defensiv

Nicolae Stanciu. foto: FRF - FB
Nicolae Stanciu. foto: FRF - FB

Nicolae Stanciu recunoaște că, după înfrângerea cu Spania, România are o presiune mult mai mare pentru a reuși să se califice la EURO 2020.

Nicolae Stanciu, a declarat, joi noaptea, după înfrângerea cu Spania (2-1), că prima reprezentativă trebuie să câştige meciurile de pe teren propriu cu Norvegia şi Suedia pentru a putea obţine calificarea la EURO 2020.

"A fost un meci greu împotriva unei echipe bune. Cu puţin noroc puteam scoate un egal azi. Terenul cred că a fost destul de OK. Se mai rupea, dar cred că a rezistat destul de bine. Ne-am simţit OK în noul sistem al selecţionerului, ne-am descurcat destul de bine. Cred că a fost doar pentru acest meci, e un sistem mai defensiv, rămâne de văzut când îl vom mai folosi. Acum trebuie să câştigăm meciurile de acasă cu Norvegia şi Suedia dacă vrem să ne calificăm", a spus Stanciu.

"Sunt dureroase ratările din finalul meciului, au fost două şanse imense, dar şi ei cred că puteau să marcheze mai mult dacă Tătăruşanu nu avea nişte intervenţii incredibile. În repriza a doua am simţit că putem să scoatem mai mult din acest meci şi să revenim, mai ales după golul lui Florin. Dar ăsta e fotbalul, Spania a fost astăzi echipa mai bună", a explicat el.

Citește și: Preliminarii Euro 2020 - rezultate, clasamente. Pe ce loc a ajuns România

Cu Malta, doar victorie

Mijlocaşul a menţionat că nu ia în calcul decât varianta victoriei, duminică, împotriva Maltei: "Nici nu trebuie să ne gândim că nu batem Malta. Dacă nici pe Malta nu o batem atunci trebuie să ne lăsăm toţi, să nu mai venim la echipa naţională".

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Spaniei cu scorul de 2-1 (1-0), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020. Aceasta a fost prima înfrângere pe teren propriu a României în faţa Spaniei în şapte meciuri (trei victorii pentru tricolori, trei egaluri).

Prima reprezentativă a României a suferit al doilea eşec din această campanie de calificare şi va juca următorul meci duminică, la Ploieşti, cu Malta (19:00).

Citește și: Cosmin Contra dă cărțile pe față: Jucătorilor noștri le-a fost frică de Spania

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel