România - Spania. Antrenorul spaniol a nominalizat jucătorul de care se teme cel mai mult

Meciul România - Spania e joacă astăzi, joi, 4 Septembrie 2019, la București, începând cu ora 21.45.

Înainte de meciul de azi, Robert Moreno a susținut o conferință de presă, în care a analizat jocul pe care naționala Spaniei îl va disputa cu România, în a cincea etapă a grupei de calificare la Euro 2020. El a menționet și jucătorul român de care se teme cel maui tare

"Am o imagine de ansamblu asupra primului 11, mă voi consulta cu staff-ul și după antrenamentul oficial voi lua o decizie, dar jucătorii vor afla abia înaintea meciului, pentru ca jucătorii să rămână 100% concentrați. O victorie ne-ar aduce aproape de calificare, noi vrem să terminăm calificările pe primul loc, vrem să ajungem la 30 de puncte. O să vedem cine va fi în poartă, eu le-am spus și jucătorilor că oricare poate fi titular, joacă la echipele de club. E posibil să schimb mereu portarii acum, când toți trei sunt în formă. Rodrigo joacă foarte bine, am o părere foarte bună despre el. Nu cred că este afectat că nu s-a realizat transferul la Atletico Madrid. Cunoșteam jucători români înainte de acest meci. Florin Andone, Săpunaru, dar, desigur, și pe Gică Hagi. Pe Stanciu îl consider cel mai periculos jucător", a declarat Robert Moreno.

Naționala Spaniei, fostă campioană monsială și europeană, a avut un parcurs foarte bun în aceste preliminarii pentru EURO 2020, reușind patru victorii din tot atâtea posibile. Norvegia. Malta, Insulele Feroe și Suedia au fost victimele spaniolilor în startul campaniei.

Citește și: România - Spania | Meciul de azi dă peste cap traficul. Vezi zonele cu restricții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel