România-Serbia și Maratonul impun restricții de circulație în București

Primaria Municipiului Bucuresti ii informaza pe bucuresteni ca, in acest week-end, in Capitala, vor avea loc doua evenimente a caror desfasurare impune instituirea mai multor restrictii de trafic: cea de a 11-a editie a Maratonului International Bucuresti si meciul de fotbal.

Astfel, in vederea organizarii Maratonului International Bucuresti, au fost aprobate restrictii de circulatie in zilele de 13 si 14 octombrie pe traseul de desfasurare a evenimentului, dupa cum urmeaza:

- Sambata, 13 octombrie, intre orele 06.30-19.00, pe traseele de desfasurare a curselor dedicate copiilor si adolescentilor, respectiv b-dul Unirii + bretelele adiacente Pietei Constitutiei si pe b-dul Libertatii (pe mai multe segmente) in anumite intervale de timp si

- Duminica, 14 octombrie, intre orele 06.30-17.30, pe traseele de desfasurare a Maratonului, fiind vizate urmatoarele zone: Bulevardul Libertatii, Piata Constitutiei, Bulevardul Unirii, Piata Unirii, Splaiul Independentei, strada Berzei - strada Buzesti, Piata Victoriei, Piata Arcului de Triumf, Calea Victoriei, Bulevardul Regina Elisabeta, Bulevardul Mihail Kogalniceanu, Bulevardul Mircea Voda, Podul Timpuri Noi, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Basarabia.

Mentionam ca, in sprijinul Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei, peste 50 de politisti locali din cadrul Politiei Locale a Municipiului Bucuresti vor asigura masuri de ordine publica si de fluidizare a traficului rutier. Totodata, agentii Politiei Locale vor actiona si pentru depistarea si sanctionarea soferilor care isi vor parca neregulamentar autoturismele pe traseul destinat competitiei.

Aplicarea si reluarea traficului se va efectua gradual, in functie de salubrizarea strazilor, fara a fi depasit intervalul orar mentionat in restrictii.

Maratonului International Bucuresti este un eveniment organizat de Federatia Româna de Atletism, in parteneriat cu Centrul de Proiecte Educationale si Sportive Bucuresti – PROEDUS.

Harta cu restrictiile si rutele ocolitoare poate fi consultata pe site-ul Brigazii Rutiere Bucuresti:

https://bpr.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/restrictii-de-circulatie-cu-ocazia-desfasurarii-maratonului-international-bucuresti-pe-14-octombrie-a-c

In ceea ce priveste desfasurarea partidei de fotbal Romania-Serbia, care va avea loc duminica, 14 octombrie, pe Arena Nationala, Comisia Tehnica de Circulatie a aprobat restrictionarea traficului in zona, progresiv, incepand cu ora 12.30, in functie de afluenta publicului si daca situatia o va impune, astfel:

- Pe Str. Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson.

- Pe str. Pierre de Coubertin, intre Sos. Vatra Luminoasa si rondul de la intrarea in Stadionul National Arena sau Sos. Pantelimon si rondul de la intrarea in Stadionul National Arena precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson.

- Pe banda I pe str. Vatra Luminoasa, intre strazile Tony Bulandra si str. Pierre de Coubertin.

- Pe str. Tony Bulandra intre Vatra Luminoasa si rond str. Maior Coravu.

- Pe str. Sg. Vasile Serbanica intre Bd. Basarabia si intrarea in stadion (parcarea C).

- Pe bd. Basarabia, intre Piata Muncii si Bd. Chisinau, pentru afluire/defluirea pietonala, daca situatia o va impune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel