România - Portugalia, U21, meci epic! Final halucinant!

România U21 s-a impus cu 2-1 la Paços de Ferreira în preliminariile EURO 2019 din Italia. România a bătut în Portugalia, dar meciul a fost unul epic!

Au înscris Cicâldău (52) și Ivan (59), respectiv Carvalho (84), dar România a terminat în 8 oameni iar în al 9-lea minut de prelungiri, ultimul, portarul României a apărat un 11 metri!

Echipa pregătită de Mirel Rădoi, aflat la primul meci pe banca naționalei de tineret, a suferit în debutul partidei, sufocată de ocaziile portughezilor.

România a revenit în forță de la cabine, înscriind în minutul 52 prin Cicâldău, care a șutat cu dreptul de la marginea careului, după pasa primită de la Coman. 7 minute mai târziu Ivan a majorat diferența, assist perfect Dennis Man, informează GSP.

Lucrurile s-au complicat după eliminarea lui Nedelcearu din minutul 71. Portarul Ionuț Radu a început seria paradelor eroice, dar nu a mai putut face nimic în minutul 85, când Joao Carvalho a înscris cu capul.

Emoții mari pe final de meci! Ivan a văzut și el roșu în minutul 90 și naționala a fost în corzi în prelungirile record acordate: 9 minute!

Rezultatul a fost salvat de un Ionuț Radu excepțional, care a rezolvat toate fazele de poartă, apărând inclusiv un penalty în minutul 90+9, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel