România - Olanda. Pițurcă nu îl iartă pe Contra după înfrângerea categorică. Atac și la Mutu

Victor Pițurcă consideră că selecționerul Cosmin Contra a făcut mai multe greșeli la meciul pierdut de naționala României cu selecționata Olandei, scor 0-3.

Fostul antrenor al naționalei îl contrazice și pe Adrian Mutu.

"Cu apărarea improvizată de acum, dacă era Olanda din alte vremuri, puteam să primim şase sau opt goluri. Contra a vrut să vadă jucători noi, dar el trebuia să se gândească cu o lună înainte la strategia asta. A fost o experienţă care sper că va fi foarte bună pentru el. Cred că a greșit puțin strategia.

Cosmin a zis că ei au dat goluri la fiecare ocazie. Să se aştepte la acest nivel, când joacă împotriva unor echipe ca Olanda, ca golurile să vină din neant, nici nu visezi şi primeşti gol. Dacă aş mai fi fost la naţională, poate aş fi acceptat acest meci în ideea că am putea să îi mai batem şi noi pentru că Olanda are jucători, însă n-au format un grup, nici selecţionerii n-au ales ce trebuia.

Olanda a fost mai bună ca noi din toate punctele de vedere. România nu s-a mai ridicat la nivelul de concentrare şi ritm, la acelaşi nivel fizic şi psihic din meciul cu Turcia (n.r. scor 2-0). După acel joc, toţi din sânul naţionalei au fost mai relaxaţi, însă cu Olanda nu îţi poţi permite să fii relaxat", a declarat Piţurcă la Digi Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel