România - Muntenegru, Liga Națiunilor. Veste mare pentru tricolori

Stevan Jovetici, 28 ani, omul care ne-a dat două goluri preliminariile trecute, a anunțat că nu e refăcut după o accidentare. El nu va juca în România- Muntenegru din Liga Națiunilor. Partida este programată vineri de la ora 21:45.

România primește o șansă nesperată înaintea meciului cu Muntenegru din debutul în Liga Națiunilor. Cel mai bun jucător al Muntenegrului, Stevan Jovetici lipsește din echipa adversă.

Vedeta lui Monaco nu va juca la Ploiești după o decizie luată duminică seară și făcută publică abia luni seară de televiziunea N1, potrivit GSP.

"Nu pot spune că sunt nervos, supărat, însă mă declar surprins. Sunt surprins, pentru că am introdus principii clare în precedenta campanie. Avem mereu o legătură cu jucătorii, ne spun cum se simt, care e situația lor etcetera. Ar trebui să fie o certitudine când ei sunt pe lista selecționaților.

Cu toate acestea, Jovetici ne-a anunțat, duminică seară, târziu, că el nu poate veni, deoarece accidentările sale necesită o perioadă de pauză, iar el va reîncepe alergările abia peste două zile. Asta deși era selecționat. Până la urmă, să joci la echipa națională e un privilegiu. Nu sunt supărat, repet, dar sunt puțin dezamăgit", a spus Tumbakovici, selecționerul Muntenegrului, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel