România, medalie la Campionatul Mondial de judo. Gușă: O mare bucurie

România a câștigat la Campionatele Mondiale de judo rezervate juniorilor o medalie de bronz.

Cleonia Rîciu a cucerit medalia de bronz, după ce a învins-o pe tatami pe sportiva din Belgia, Myriam Blavier, la categoria 52 de kilograme.

Preşedintele Federaţiei Române de Judo, Cozmin Guşă a lăudat performanţa sportivei noastre. Cozmin Guşă i-a oferit Cleoniei un buchet de flori, la festivitatea de premiere.

"E bucurie mare pentru România că am reuşit această medalie la o categorie foarte competitivă. Cleonia este un sportiv foarte talentat, muncitor, modestă. Continuă într-un fel tradiţia noastră la categoriile feminine 48 - 52 kg. În finală se bat 2 japonze. Aici competiţia este strânsă în finala mare. Pentru noi, ca şi Federaţie aflată în dezvoltare după o anumită contracţie, este un rezultat important. Ne-am pus pe hartă din nou, într-o categorie de tradiţie a judo-ului românesc, cea de 52 kg. E o veste bună şi pentru judo, şi pentru sport. Să ne bucurăm pentru Cleonia noastră.

Vorbim despre minimum 5 ore de muncă pe zi de muncă, împărţite în 2 reprize, timp de 6 zile pe săptămână, în cazul Cleoniei. Faptul că se ajunge la performanţă în judo, care este un sport de inteligenţă, de strategie, de înţelepciune, este cu atât mai mare meritul”, a spus Gușă la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel