România, state paralele. Cristoiu: Şi Ponta avea o maşinărie. Indicaţii de la Merkel

Ponta - Basescu
Ponta - Basescu

Ion Cristoiu a scris pe blogul său un articol în care susţine că în România se poate vorbi de mai multe state paralele, iar şi Victor Ponta ar fi avut o astfel de maşinărie cu care ar fi acţionat împotriva adversarilor. 

Ion Cristoiu îl include şi pe Victor Ponta în grupul celor care ar fi fost beneficiarii "statului paralel". Într-un articol publicat pe blogul său, jurnalistul spune că şi fostul premier ar fi avut o "maşinărie" creată pentru a se acţiona împotriva adversarilor. Ion Cristoiu citează un "raport secret realizat de firma britanică privată de Intelligence SC Strategy, condusă de fostul șef al MI-6 Sir John Scarlett".

„Aflăm, pentru prima dată, că la o ședință de Consiliu a Uniunii, în care a fost și Ponta ca premier, el a avut chiar o discuție cu Merkel în care a primit indicații cum să lupte împotriva corupției din România, deci, nu numai domnul Iohannis sau Traian Băsescu, ci și el. Există date precise cu o ședință la Guvern unde s-au decis o serie de arestări și de prăbușiri, mai ales de trusturi de presă, sub conducerea lui Victor Ponta.

Aceasta este principala concluzie a acestui document în care apar și niște personaje care, în ultimul timp, vezi Doamne din partea Germaniei, ne toacă, din ăia care fac declarații în favoarea lui Kovesi. Iar acum rezultă că făceau parte dintr-o piesă condusă de Merkel de folosire a luptei împotriva corupției fie pe Traian Băsescu, fie pe Victor Ponta pentru a-și executa adversarii”, scrie Ion Cristoiu în articolul publicat pe blog.

Vezi şi: PROTEST. Frunzulică, europarlamentar, mesaj tranșant - exclusiv

Astrologul DCNews, previziune bombă pentru Donald Trump

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel