România - Lituania. Dedu: Din gură totul e ușor. E ultima șansă de calificare

Alexandru Dedu crede că România are meci greu cu Lituania, chiar dacă adversarii noștri nu formează o echipă cu renume, în grupa de calificare la Campionatul European din 2020 de handbal masculin.

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat, miercuri, că partida cu Lituania, din preliminariile Campionatului European din 2020, este ultima şansă a reprezentativei masculine de a spera la calificarea la turneul final.

'Se poate spune că este la îndemână meciul. Dar din gură totul e uşor. Meciul cu Lituania va fi greu, e ultima şansă a noastră pentru a spera la calificare. Avem foarte mulţi jucători care sunt accidentaţi, piese importante, dar e o atmosferă de lucru şi privim cu încredere partida de mâine. Echipa Lituaniei are câţiva jucători care evoluează în campionate importante din Europa. Nu va fi deloc uşor', a afirmat Dedu.

Echipa naţională a României întâlneşte, joi, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Târgovişte, selecţionata Lituaniei, în preliminariile EURO 2020. După două partide disputate, România ocupă ultimul loc al grupei, cu 0 puncte.

CSM Bucureşti - Metz, șanse există

Preşedintele FRH a menţionat că echipa de handbal feminin CSM Bucureşti mai are şanse de calificare la turneul Final4 al Ligii Campionilor, chiar dacă a pierdut în prima manşă a sferturilor de finală pe teren propriu în faţa formaţiei franceze Metz.

'CSM a suferit o înfrângere pe teren propriu, lucru care diminuează şansele de calificare. Însă asta nu înseamnă că nu mai există şanse. CSM Bucureşti are potenţial să câştige pe terenul oricărei echipe. Eu îmi doresc ca România să aibă reprezentante în fazele finale ale cupelor europene şi echipele să adune cât mai multe puncte pentru ţara noastră. Asta pentru a avea în viitor o reprezentare cât mai importantă în cupele europene. Lucru care în momentul de faţă se întâmplă, la fete suntem pe locul 2 în clasamentul pe campionate al EHF, iar la băieţi suntem pe 8 sau 9. Suntem într-o creştere şi sper să continuăm aşa', a spus Dedu.

CSM Bucureşti a fost învinsă de echipa franceză Metz Handball, cu scorul de 31-26 (14-11), în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Manşa secundă se va disputa în 13 aprilie, la Metz.

Citește și:

FCSB - CFR Cluj: Helmuth Duckadam, declarație surprinzătoare privind viitoarea campioană

FOTO - Handbal în scaun cu rotile la Brașov. Corona, ajutor nesperat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel