România - Feroe | Schimbări sigure în echipa de start. Contra a confirmat

România - Feroe | Schimbări sigure în echipa de start. Contra a confirmat. foto: FRF
România - Feroe | Schimbări sigure în echipa de start. Contra a confirmat. foto: FRF

În conferința de presă obișnuită înainte de meciurile naționalei, selecționerul Cosmin Contra a anunțat schimbări în echipa de start la meciul de la Cluj Napoca, România - Feroe.

Cosmin Contra anunță modificări importante în echipa de start: ”Vom aduce jucători proaspeți, fiți sigur. Așa trebuie când jucăm din 3 în 3 zile. E clar că vor fi schimbări”, a declarat selecționerul în conferința de presă de dinaintea partidei cu Feroe.

Ciprian Deac va fi titular în al doilea meci al naţionalei României din preliminariile Euro 2020, cu Insulele Feroe, care va avea loc la Cluj-Napoca, marţi, de la ora 21:45. Selecţionerul Cosmin Contra a confirmat că mijlocaşul campioanei CFR va juca din primul minut contra nordicilor. "Vreţi să vă confirm că Ciprian e titular? Da, va juca mâine", le-a declarat Contra ziariștilori.

Ciprian Deac, 33 de ani, își dorește cu siguranță să impresioneze, mai ales că va evolua în faţa propriilor fani, la Cluj-Napoca.

Citește și: România - Feroe | Cosmin Contra: Ăsta e etalonul nostru

Punctele forte ale adversarilor

Cosmin Contra a mai precizat: ”Cred că ceea ce s-a întâmplat în Malta a fost doar o zi slabă pentru naționala din Insulele Feroe (care a pierdut cu 1-2 - n.r.). E o echipă bine așezată în teren, joacă cu 5 fundași și un singur vârf, se închide foarte bine. Se bazează pe contraatacuri și pe fazele fixe. Au jucători masivi, puternici în duelurile fizice. Nu mai există echipe mici în Europa, așa că nu putem privi relaxat acest meci.”

Am făcut analiza meciului din Suedia. Am urmărit meciul chiar în noaptea aia. Am văzut că am avut de fapt doar 20 de minute slabe, după minutul 25 în prima repriză. Chiar lucrasem toată săptămâna la acest aspect, să fim atenți la recuperările lor în treimea noastră. Au fost două greșeli copilărești care ne-au costat. Cred că în repriza secundă am încercat să revenim. I-am apreciat pentru modul în care s-au comportat. Asta ne dă speranțe pentru meciul următor”, a mai precizat selecționerul.

Citește și: România - Feroe meciul de la care vrem doar victorie. Ultra-ofensivi, la Cluj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel