România - Feroe rezultat final preliminarii Euro 2020 - VIDEO

România - Feroe rezultat preliminarii Euro 2020
România - Feroe rezultat preliminarii Euro 2020

România - Feroe rezultat în etapa a doua din calificările pentru EURO 2020. Meciul România Feroe a fost marţi, la Cluj Napoca, rezultat prezentat Live text pe DCNews.

România - Feroe rezultat final

România - Feroe rezultat preliminarii Euro 2020 - Naţionala de fotbal a României a învins reprezentativa Insulelor Feroe cu scorul de 4-1, marţi seara, 26 Martie 2019, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca.  Urnmătoarele meciuri al României sunt pe 7 și 10 iunie cu Norvegia și Malta.

Victorie pentru tricolori, cu un meci încheiat cu 5 jucători U21 pe teren - Cicâldău, Man, Răzvan Marin, Pușcaș, Ianis Hagi - iar lupta pentru calificarea la Europeanul de anul viitor continuă!

Repriza a 2-a România - Feroe 4-1

min. 90+4 FINAL

min. 90 Se anunță 3 minute de prelungire

min. 85 Cartonaș galben Dragoș Grigore pentru fault

min. 77 Schimbare România. Iese Stanciu, intră Dennis Man

min. 76 Combinații de pase pe 16 metri a jucătorilor români finalizate cu un șut frumos al lui Răzvan Marin. Corner

min. 71 Cursă pe parte stângă a lui Hendriksson urmată de o centrare și o lovitură de cap ”plouată” a feroezilor prinsă fără probleme de Tătărușanu. România joacă fără fundași laterali! Contra a improvizat cu doi mijlocași pe flancuri: Chipciu și Bancu.

min. 69 Schimbare România - intră Cicâldău, iese Keșeru.

min. 63 GOOOOOOOL! Pușcaș cu un splendid șut lobat, dar puternic, din 16 metri ușor lângă vinclul din stânga a porții feroeze. O execuție ”măiastră”. România - Feroe 4-1

min. 61 Șut năprasnic din 16 metri al lui Hagi, dar fix pe portar, care respinge la Pușcaș aflat în 2 metri dar mingea se lovește doar de atacantul nostru și este prinsă de portar. Cea mai frumoasă fază de atac

min. 60 Șut Stanciu din 8 metri lateral dreapta, dar mingea se lovește de un fundaș feroez.

min. 58 Acțiuni de atac consistente ale României care a câștigat multe la capitolul viteză odată cu intrarea lui Hagi, dar ne apropiem greu de poarta adversă.

min. 54 Feroe ne surprinde cu un atac bine organizat finalizat cu un șut pe centrul porții respins de Tătărușanu

min. 51 Ratare din 4 metri a lui Ianis Hagi singur în fața porții după o centrare a lui Pușcaș, dar Hagi e cu un pas în spate și trimite pe lângă poartă.

min. 49 O faza frumoasă pornită de la o centrare a lui Ianis Hagi, din stânga cerului advers, șut dintr-o bucată a lui Stanciu. Corner

min. 48 Lovitura liberă de pe partea stângă executată de Davidsen, fără rezultat

min. 47 Cartonaș galben Chipciu, pentru un atac întârziat

min. 46 Benzar este înlocuit cu Ianis Hagi

min. 46 A început repriza

Citește și: Preliminarii EURO 2020 - rezultatele serii de marți. Vești bune pentru România

PAUZĂ

Repriza 1-a România - Feroe 3-1

Au marcat: Deac min. 26, Keșeru min 29, 33 respectiv Davidsen min. 40

România - Feroe - Naţionala de fotbal a României conduce reprezentativa Insulelor Feroe cu scorul de 3-1, la pauza meciului care are loc marţi seara, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. Ciprian Deac, jucător la CFR Cluj, a deschis scorul în min. 26, la primul şut pe poartă al tricolorilor, după centrarea lui Nicolae Stanciu, prelungită de Claudiu Keşeru. Al doilea gol al României a fost reuşit de Claudiu Keşeru (29), cu un şut la colţul scurt din careul mic, după o minge bâlbâită de apărarea feroeză. Keşeru a reuşit dubla în min. 32, după ce a speculat cu o reluare acrobatică o minge respinsă greşită de un fundaş feroez. Oaspeţii au redus din diferenţă în min. 40, prin fundaşul Viljormur Davidsen, din penalty, după ce Cosmin Moţi l-a ţinut în careu pe Klamint Olsen.

min. 45 +3 Final de primă repriză

3 min de prelungire

min. 45 Pușcaș joacă strângând din dinți, se pare de durere

min. 40 GOOOOL! Davidsen, din penalty pentru Feroe. Este jucătorul lui Costel Gâlcă. Este al doilea gol al feroezilor din istoria partidelor cu naționala noastră. România - Feroe 3-1

min. 40 Cartonaș galben Moți pentru fault în careu, l-a ţinut pe Klamint Olsen. Penalty pentru Feroe. Și Stanciu a luat cartonaș galben în min. 17.

min. 39 Jucătorii noștri s-au relaxa,t iar feroezii au venit peste noi obținând un corner. Mingea a ajuns în marginea careului și șutul a fost scos greu de Tătărușanu.

min. 33 GOOOOOOOOL! Keșeru, din careu, de la 2 metri, profită de o minge deviată de un jucător român în urma unei lovituri libere de pe partea draptă executată de Benzar. Keșeru ajunge la 10 goluri pentru naționala României.  România - Feroe 3-0

min. 29 GOOOOOOOOL! Keșeru după o acțiune personală finalizată cu calm, așezându-și linistit mingea pentru șutRomânia - Feroe 2-0

min. 26. GOOOOOOOOL! Deac reușește să șuteze puternic, din careu, și deschide scorul. Prima centrare perfectă a lui Stanciu, minge ce a fost deviată ușor de Keșeru până la Deac. România - Feroe 1-0

min. 26. Deac încearcă o centrare în careul advers, dar fundașii lor sunt prea înalți și resping

min. 24 Probleme pentru Benzar. Este scos cu mașinuța de pe teren.

min. 18 Un joc chinuit, fără sclipiri și fără faze de poartă

min. 14 Acțiune comună Stanciu - Chipciu finalizată cu un șut prin fața porții

min. 11 Prima acțiune de atac consistentă a feroezilor care obțin un corner.

min. 8 Echipa noastră încercă să ajungă la poarta feroezilor, însă aceștia joacă extrem de aglomerat cu toată echipa în apărare

min. 2 Prima acțiune a Romîniei cu Pușcaș în prim plan. Corner

min. 1 A început partida România - Feroe

* Se intonează imnurile naționale

România - Feroe LIVE -  Partida România – Feroe, din preliminariile EURO 2020, este programată marți, 26 martie, de la ora 21:45, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca. Naționala României dispută așadar cel de-al doilea meci din preiminariile EURO 2020. După eșecul la limită din Suedia, 1-2, tricolorii vor să recupereze terenul pierdut.

Față de meciul cu Suedia, selecţionerul naţionalei de fotbal a României, Cosmin Contra, a efectuat patru modificări în echipa de start pentru partida cu reprezentativa Insulelor Feroe

UPDATE 4 România - Feroe Echipele de start:


România:
Tătăruşanu (cpt.) - Benzar, Moţi, Grigore, Bancu - Marin, Stanciu - Deac, Chipciu - Keşeru, Puşcaş
Rezerve: Pantilimon, Niţă, Nedelcearu, Băluţă, Manea, Hagi, Cicâldău, Anton, Ivan, Nistor, Săpunaru, Man
Rezerve: Cosmin Contra

Feroe:
Nielsen - Rolantsson, Gregersen, Faero, Davidsen - Bartalsstovu, Hendriksson, Vatnsdal, Joensen - Hansson - Olsen
Rezerve: Gestsson, Hansen, Egilsson, Wardum, Vatnhamar, Baldvinsson, Frederiksberg, Thomsen
Selecţioner: Lars Olsen.

După eşecul cu Suedia (1-2), Contra a renunţat la fundaşii Cristian Manea şi Cristian Săpunaru, la mijlocaşul defensiv Tudor Băluţă şi la extrema Alexandru Mitriţă. În locul acestora vor intra contra feroezilor Romario Benzar, Cosmin Moţi, Ciprian Deac şi Claudiu Keşeru.

România - Feroe LIVE - La aceeași oră se joacă și Norvegia - Suedia și Malta - Spania, meciuri tot din Grupa f, grupa României în preliminariile Euro 2020.

Imagini din vestiarul tricolorilor pentru meciul cu Feroe

UPDATE 3 - S-au deschis porțile stadionului, spectatorii find așteptați să își ocupe locurile. FRF a pregătit o surpriză: Fanii prezenți în această seară pe stadionul CFR vor găsi un program de meci gratuit!

Program meci Romania Feroe

UPDATE 2 - Alex Mitriță nu va mai juca deloc cu Insulele Feroe. Fotbalistul de la New York City FC va urmări meciul din tribune. Mijlocașul a fost cel mai slab jucător de pe teren la Stockholm, iar Contra l-a schimbat la pauză cu marcatorul singurului gol al nostru, Claudiu Keșeru.

UPDATE 1 - Fundașul Cristi Săpunaru acuză o durere la spate cu puțin timp înainte de începerea meciului, în regiunea lombară, și ar putea rata duelul. Doctorii naționalei fac eforturi mari pentru ca Săpunaru să fie apt la ora jocului, însî  prezența stoperului pe teren e sub semnul întrebării.

Avem spirit și am demonstrat mereu asta. În Suedia ne-a lipsit și norocul, poate dacă marcam în prelungiri... Haideți să construim, să nu distrugem tot de la primul meci. Vom vedea o echipă a României puternică , o echipă care să câștige primele puncte din această grupă", a transmis  pe site-ul FRF selecționerul Cosmin Contra.

Porțile se deschid la ora 19:30, iar biletele vor fi disponibile la casieria arenei lui CFR Cluj de la ora 12:00 și până la fluierul de start.

România - Feroe Culorile și numerele de joc

Tricolorii și-au ales numerele:

1. Costel Pantilimon * 2. Romario Benzar * 3. Ionuț Nedelcearu * 4. Cosmin Moți * 5. Tudor Băluță * 6. Cristian Manea * 7. Alexandru Chipciu * 8. Ianis Hagi * 9. George Pușcaș * 10. Nicolae Stanciu * 11. Nicușor Bancu * 12. Ciprian Tătărușanu * 13. Claudiu Keșeru * 14. Alexandru Cicâldău * 15. Paul Anton * 16. Florin Niță * 17. Ciprian Deac * 18. Răzvan Marin * 19. Andrei Ivan * 20. Dan Nistor * 21. Dragoș Grigore * 22. Cristian Săpunaru * 23. Dennis Man

La ședința tehnică din această dimineață s-au stabilit culorile în care vor evolua cele două echipe în partida din această seară. România va juca în galben.

România - Feroe va fi condus de o brigadă de arbitri din Turcia. La centru va fi Halil Umut Meler, 32 ani, ajutat de asistenții Esat Sancaktar și Ibrahim Çaglar Uyarcan și de al patrulea oficial Mete Kalkavan. Meler are în palmares două jocuri din UEFA Nations League și o finală de Campionat European U17, în 2018.

România - Feroe rezultat -  În cele 6 întâlniri disputate până acum între România și Feroe, tricolorii le-au câștigat pe toate. Golaveraj fiind 19-1. Ultimele confruntări au fost în preliminariile EURO 2016, 1-0 la Ploiești (gol Keșeru) și 3-0 în deplasare (dublă Budescu și Maxim).

VIDEO România - Feroe

Ultimele patru goluri marcate de naționala noastră

România - Feroe rezultat - Orice alt rezultat în afara unei victorii cu Feroe nu este admis de Cosmin Contra, jucători și oficialii României. Pentru două locuri ne luptăm cu alte 3 echipe: Spania, Suedia şi Norvegia. Spaniolii sunt favoriți clar pentru ocuparea locului întâi.

Cosmin Contra va încerca o formulă ofensivă pentru jocul cu Feroe şi speră ca echipa să bifeze primele trei puncte, din cele 27 care au mai rămas de adunat.

România-Feroe schimbări în lot

România - Feroe rezultat -  Cosmin Contra ar putea să facă 4-5 schimbări în formula de start pentru partida cu Feroe, susțin surse apropiate echipei naționale, citate de DigiSport. Și e posibil chiar să modifice și sistemul, într-un 4-4-2.

România - Feroe rezultat - Echipa probabilă a României cu Feroe:

Tătăruşanu - Benzar, Săpunaru, Moţi, Bancu - R. Marin, N. Stanciu - Chipciu, Keseru, Deac - Puşcaş

Faţă de titularii din meciul din Suedia, ar sări din schemă Manea, Dr. Grigore, Baluţă şi Mitriţă.

Un alt rezultat în afara victoriei va îndepărta naționala de șanse reale pentru o calificare, încă din startul preliminariilor.

Antrenamentul oficial al tricolorilor pentru partida cu Feroe

VIDEO

Cine sunt adversarii noștri

Naționala Insulelor Feroe ocupă locul 97 în clasamentul FIFA. România se află pe 25. Adversara noastră este pregătită de danezul Lars Olsen, 58 de ani. Iată lotul selecționatei din Feroe:

Portari: Gunnar Nielsen (Fimleikafélag Hafnarfjarðar/Islanda, 32 ani), Teitur Gestsson (Havnar Bóltfelag, 26 ani), Karstin Hansen (Skála ÍF, 21 ani)

Fundași: Atli Gregersen (Víkingur, 36 ani), Viljormur Davidsen (Vejle/Danemarca, 27 ani), Odmar Færø (Ham-Kam/Norvegia, 27 ani), Heini Vatnsdal (Fremad Amager/Danemarca, 27 ani), Magnus Egilsson (Havnar Bóltfelag, 25 ani), Bartal Wardum (Havnar Bóltfelag, 21 ani)

Mijlocași: Hallur Hansson (AC Horsens/Danemarca, 26 ani), Rógvi Baldvinsson (Bryne FK/Norvegia, 29 ani), Gilli Rólantsson Sørensen (Brann/Norvegia, 26 ani), Sølvi Vatnhamar (Víkingur, 32 ani), René Shaki Joensen (Grindavik/Islanda, 26 ani), Brandur Hendriksson Olsen (Fimleikafélag Hafnarfjarðar/Islanda, 23 ani), Kaj Leo í Bartalsstovu (Íþróttabandalag Vestmannaeyja/Islanda, 27 ani), Árni Frederiksberg (NSÍ Runavík, 26 ani)

Atacanți: Jóan Símun Edmundsson (Arminia Bielefeld/Germania, 27 ani), Klæmint Olsen (NSÍ Runavík, 28 ani), Jákup Thomsen (Fimleikafélag Hafnarfjarðar/Islanda, 21 ani)

Clasament Grupa F, preliminarii Euro 2020

1. Suedia 3 pct.
2. Spania 3 pct.
3. Malta 3 pct.
4. România 0 pct.
5. Norvegia 0 pct.
6. Insulele Feroe 0 pct.

România - Feroe rezultat - Nici pentru acest meci cu Feroe, Cosmin Contra nu se va putea baza pe mai mulți jucători. Vlad Chiricheș, Mihai Pintilii, Florin Andone, Gicu Grozav, Cristi Ganea, George Țucudean sunt jucători care absentează din cauza accidentărilor.

Citește și:

Suedia - România preliminarii Euro 2020 rezultat final. Meci tensionat, scor dezamăgitor

Contra, după meciul cu Suedia: Dacă aș avea o baghetă magică...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel