EXCLUSIV  România, fără procurori-șefi la PÎCCJ, DNA, DIICOT. Remus Borza spune MIZA

Deputatul Remus Borza a vorbit despre situația critică din România, care nu are procurori-șefi la cele mai importante Parchete din țară. 

”Miza reală e pe procurori. România e republica procurorilor. Cred că suntem singura țară din lume care nu are procurori-șefi, nici la Parchetul General, nici la DIICOT - iată că l-au făcut pe Bănilă, nici la DNA. Deci marile parchete din țară sunt fără procurori-șefi. E clar că un ministru al Justiției controlat de Iohannis va pune pentru următorii cel puțin trei ani de zile oameni loiali, care să-i asigure somnul liniștit, să nu-i ia la numărat casele sau patrimoniul de multe miliarde de euro de la Forumul Democrat al germanilor din România”, a spus Remus Borza, în emisiunea difuzată de DCNews

Deputatul a mai spus că ”una din mizele reale e să aibă ministru al Justiției care să-i pună băieți la DNA, la DIICOT și la Parchetul General și uite așa iar începem un jihad să-i mai luăm pe ăia care au mai rămas cu opinie contrară comandamentelor de la Bruxelles sau Washington.” 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel