EXCLUSIV  Corupția, ”brand” de țară. Croitoru, către Chirieac: Ați spus un lucru fenomenal

Corupție
Corupție

Adi Croitoru, președintele Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, a declarat, în cadrul primei ediții a Festivalului Ariilor Protejate, că își dorește înlocuirea brand-ului de corupție cu brand-ul de arie protejată în România, după ce am vorbit despre corupția care a ajuns un brand în țara noastră.

"Ați spus un lucru fenomenal, domnule Chirieac, să înlocuim brand-ul de corupție. Da. Să înlocuim brand-ul de corupție cu brand de arie protejată, ca un prim brand de țara noastră, după care fiecare om va face pași într-o direcție în care să își facă un brand de România. Noi suntem frumoși, harnici, deștepți și este păcat de Dumnezeu ca brand-ul nostru de țară să fie brand de corupție", a afirmat Adi Croitoru, la prima ediție a Festivalului Ariilor Protejate.

Eu am spus că din nefericire, în cazul României, cineva a dorit să-i facă un brand de țară, cam fără legătură, în orice caz, nu poate fi brand de țară. Acela pe care-l știți cu toții. Deoarece nu ne-am adunat ca să-i dăm un premiu domnului procuror general Augustin Lazăr, nici măcar doamnei Kovesi, pentru că s-au dat premiile respective, a avut grijă altcineva, ne-am gândit să mergem pe această zonă care reprezintă una dintre ultimele resurse ale țării noastre: ariile protejate, biodiversitatea, capacitatea noastră de a ne regenera ca națiune, ca popor, ca țară, în vremuri cumplite....

Vezi AICI declarația integrală.

DCNews și DCBusiness s-au alăturat Festivalului Ariilor Protejate, un eveniment care poate promova o Românie frumoasă, așa cum este ea, cu tradițiile sale pe care nu i le poate lua nimeni. 

Momentul integral poate fi urmărit în VIDEO de mai jos

Vezi și: Festivalul Ariilor Naturale Protejate, tradiții de Florii și de Paști. Viorica Dăncilă, prezentă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel