EXCLUSIV  România, atacată sistematic. Bălănescu, Mare Maestru al Marii Loji Naționale: Pot fi orchestrate de oriunde

Drapel
Drapel

Radu Bălănescu, Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a comentat asupra atacurilor sistematice la care sunt supuse instituţiile din ţară. 

Radu Bălănescu a dat ca exemplu atacurile la care sunt supuşi medicii români, instituţiile statului dar şi proiecte emblematice pentru România, cum ar fi Catedrala Neamului, edificiu care a fost atacat în mod repetat.

"Atacurile la adresa profesorilor din medicină sau cele care vizează alte domenii pot avea motive diverse. Nu ştiu dacă e vorba de populism sau de dorinţa de a slăbi nişte instituţii ale unor ţări pentru că şi sistemul de sănătate face parte dintr-o strategie de securitate naţională. Slăbirea unui astfel de sistem prin astfel de atacuri poate fi orchestrată de oriunde. Nu vorbim doar de sistemul medical, ci de sistemul bancar şi de instituţiile cele mai importante ale statului român. (…) Vor fi atacuri şi când vom fi noi gata un obiectivul socio-cultural care iese din pământ, lucrăm la el. E realizat cu fondurile noastre, fără a cere bani de la stat, dar va fi gata şi va fi şi acolo un motiv de mândrie nu doar pentru masonerie, ci pentru România. În doi ani şi jumătate este gata", a explicat Radu Bălănescu.

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de către Radu Balanescu:

 

Vezi şi: Salarii uriașe: Top joburi foarte bine plătite în România

Începe şcoala. Când va fi următoarea vacanţă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel