Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Cum a anulat România un obiectiv al întregii Europe. Colonelul Diniță: Numai noi eram o linie roșie

Lucian Diniță
Lucian Diniță

Colonelul Lucian Diniță a povestit la DCNews cum România a anulat unul dintre obiectivele Europei cu privire la accidentele rutiere. 

Lucian Diniță povestește cum țara noastră a anulat obiectivul Europei de reducere a mortalității din accidentele rutiere cu 5% având în vedere că România a avut o creștere cu 25%. 

”În 2000-2010, toate statele din Europa și-au îndeplinit obiectivul de reducere cu 5% a mortalității din accidente rutiere. România a avut +25% între 2007 și 2010. Practic, tot ceea ce au realizat statele din vestul Europei și centrală au fost anulate ca urmare a contribuției României cu acest +25. Într-un grafic, numai noi eram o linie roșie în jos. Am fost purtați prin toate publicațiile, comisiile, organismele în ideea că trebuie să facem ceva. Văzând Uniunea Europeană că nu și-a îndeplinit obiectivul, a relansat în 2011 un program mai amplu până în 2020, care a prevăzut înăsprirea legislasției rutiere, înăsprirea sancțiunilor și aplicarea lor astfel încât să conducă la îndeplinirea acestui obiectiv. Acum dacă ne uităm la ultimul raport, iarăși am ajuns noi ultimii. Este o chestie ciclică, la un moment dat chiar te întrebi de ce”, a declarat Lucian Diniță, la interviurile DCNews.

Vezi răspunsul în VIDEO

Vezi și: Colonelul Diniță: "Am văzut că sunt un UNPR-ist înfipt în coasta MAI". Replica

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel