România a suferit a doua înfrângere la Europeanul Under-17

Selecţionata României a ratat calificarea în grupele principale ale Campionatului European de handbal feminin Under-17 de la Celje (Slovenia), după ce a fost învinsă, vineri, de Slovacia cu scorul de 31-30 (16-17). Tricolorele, cu două înfrângeri în tot atâtea partide, nu mai au nicio şansă de a juca pentru medalii în Slovenia şi vor evolua în turneul pentru locurile 9-16. România a condus cu 16-12 în prima repriză şi cu 25-23 în partea a doua, dar a pierdut în urma unui gol încasat în ultimele secunde de joc.

Cea mai bună jucătoare a partidei a fost Alicia Gogîrlă, autoare a 12 goluri. Pentru echipa antrenată de Carmen Buceschi au mai înscris Oana Borş 8 goluri, Corina Elena Romina Lupei 4, Andreea Loredana Prescură 2, Sarah Aida Darie 2, Ioana Rebeca Necula 1, Angela Ştefania Stoica 1.

Golurile echipei Slovaciei au fost marcate de Barbora Lancz 10, Alena Dvorscakova 7, Nicole Sedlackova 5, Lilla Pint 3, Valeria Dulinova 2, Diana Maria Vargova 2, Timea Timkova 1, Natalia Petrikova 1.

Meciul a fost arbitrat de germanii Christian Hannes şi David Hannes, iar delegaţi EHF au fost Svetlana Obucina (Serbia) şi Janko Pozeznik (Slovenia). Î

n alt meci, Ungaria a dispus de Austria cu 33-23. În clasament, Ungaria ocupă primul loc, cu 4 puncte, urmată de Austria, 2 puncte, Slovacia 2 puncte, România, 0 puncte.

Primele două clasate se califică în grupele principale. Duminică au loc ultimele partide din grupă, Ungaria - România (18:00) şi Austria - Slovacia (20:00).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel