România a învins Estonia (4-3), în ultimul meci al turneului de promovare din Portugalia

Echipa de fotbal pe plajă a României a învins Estonia cu 4-3, sâmbătă, la Figueira da Foz (Portugalia), în Grupa 1 a turneului de promovare în Divizia A a Euroligii de fotbal pe plajă, dar s-a clasat pe locul 2 şi a ratat play-off-ul de promovare.

Sander Lepik a deschis scorul pentru baltici în minutul 7, dar România a reacţionat printr-o serie de trei goluri marcate de Bolat Enis (9), Paul Neag (20) şi Adrian Brenciu (22). Indrek Palm a redus din diferenţă dintr-o lovitură de penalitate (23), înainte ca Ionuţ Florea să refacă diferenţa de două goluri (4-2) în minutul 26. Ultimul gol al meciului a fost marcat de estonianul Ervin Stuf în minutul 36.

Într-un alt meci, Azerbaidjan a învins Cehia cu 6-1 şi a ocupat primul loc în grupă datorită golaverajului. În clasamentul final al grupei 1, Azerbaidjan a ocupat primul loc cu 6 puncte (golaveraj 11-6), urmată de România 6 puncte (9-7), Cehia 3 p (10-15) şi Estonia 2 p (12-14). România a învins în primul meci Cehia cu 4-2 şi a pierdut apoi la Azerbaidjan (1-2).

În finala play-off-ului de promovare se vor înfrunta Azerbaidjan şi Kazahstan, în timp ce România va întâlni Grecia, duminică, în play-off-ul pentru locul 3. Kazahstan a câştigat grupa a 2-a cu 6 puncte, urmată de Grecia 6, Ungaria 6 şi Georgia 0 puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel